Perustiedot

Kesto / Ajankohta
11.10.2021 - 10.10.2022
Laajuus
30 op
Opetuspaikka
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
 • Ilmoittaudu 31.5.2021 mennessä
Hinta
2400 € + alv 24 %

Oletko kiinnostunut ammattitaitosi kehittämisestä perioperatiiviseen hoitotyöhön? Tämä täydennyskoulutus on suunniteltu sinulle, joka olet aloittanut tai haluat aloittaa työt leikkaus-, anestesia- ja postoperatiivisen valvontayksikön hoitotyössä. Koulutuksen toteuttajina ovat yhteistyössä Metropolian, Novian, Savonian ja Tampereen ammattikorkeakoulut. Jokaisella paikkakunnalla aloittaa oma ryhmä.

Kenelle

 • Sairaanhoitajille, kätilöille, terveydenhoitajille ja ensihoitajille, jotka haluavat saada valmiudet työskennellä leikkaus- ja anestesiayksikössä ja postoperatiivisessa valvontayksikössä.
 • Perioperatiivisen hoitotyön erilaisissa yksiköissä työskenteleville, jotka haluavat syventää osaamistaan perioperatiivisessa hoitotyössä.

Sisältö

 • Anestesia-, leikkaus- ja postoperatiivisen valvontayksikön hoitotyö
 • Terveysteknologia
 • Ohjaus- ja opetusosaaminen
 • Potilasturvallisuus
 • Ammatillisuus ja moniammatillinen osaaminen
 • Kehittämisosaaminen

Toteutus

 • Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Koulutuksen teoreettinen osuus toteutetaan verkko- ja itsenäisenä opiskeluna. Koulutukseen sisältyy oppilaitoksessa tapahtuvaa kliinisten taitojen harjoittelua ja simulaatiooppimista.
 • Koulutukseen sisältyy 10 op harjoittelua, joka toteutuu aidossa työympäristössä esimerkiksi omassa työorganisaatiossa. Harjoittelusta sovitaan jokaisen osallistujan kanssa HOPSkeskustelussa.
 • Koulutuksessa on kaikille yhteisiä opintoja ja lisäksi koulutuksen sisältöä voidaan eriyttää anestesia-, leikkaus- ja postoperatiivisen valvontayksikön hoitotyöhön henkilökohtaisen oppimissuunnitelman (HOPS:in) mukaan.

Aika ja paikka

11.10.2021 - 10.10.2022. 

Koulutuksessa on 14 lähiopetuspäivää, joista 6 toteutetaan oppilaitoksessa. 

Koulutuspäivät ilmoitetaan koulutuksen osallistujille 15.6.2021 mennessä.

Metropolian Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. 

Hinta

2400 € + alv 24 %.

Koulutuksen voi maksaa 1-3 erässä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen Lyyti-palvelussa 31.5.2021 mennessä.

Lisätietoja 

Sisältö

Lehtori, Liisa Lukkari
p. 040 630 9711
liisa.lukkari [at] metropolia.fi

Lehtori, Minna Marjamäki-Kekki
p. 040 630 1202
minna.marjamaki-kekki [at] metropolia.fi

Käytännön asiat

Suunnittelija Tarita Tuomola
p. 040 187 1831
tarita.tuomola [at] metropolia.fi

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti koulutuksen yhteyshenkilölle viimeistään ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Mikäli koulutus, yksittäinen koulutuspäivä tai koulutuksen osa joudutaan peruuttamaan Metropoliasta johtuvista syistä koulutuskutsun lähettämisen jälkeen, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua vastaavaan toteutukseen uutena ajankohtana tai vaihtoehtoisesti Metropolia palauttaa kyseiseen koulutukseen/koulutuspäivään/koulutuksen osaan liittyvät koulutusmaksut.

Metropolia ei vastaa osallistujalle koulutuksen peruuntumisen johdosta aiheutuvista muista kuluista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.