Tietoa opinto-ohjaajille ja opettajille

Kiinnostaako yhteistyö Metropolian kanssa? Tarjoamme useita palveluita toisen asteen opiskelijoille, opinto-ohjaajille ja opettajille. Tarjonnastamme löytyy opintoja, tapahtumia, vierailuvaihtoehtoja, webinaareja ja muita räätälöityjä ratkaisuja.

Palvelut opinto-ohjaajille ja opettajille

Webinaari

Kenelle: toisen asteen oppilaitoksille.

Hinta: maksuton

Sisältö: Tarjoamme toisen asteen oppilaitoksille mahdollisuuden tutustua toimintaamme ja tarjontaamme virtuaalisesti. Webinaari sisältää tilaajan toiveen mukaisesti esimerkiksi:

  • Metropolian yleisesittelyn
  • Tietyn koulutusalan esittelyn
  • Tietoa hakemisesta
  • Metropolian opiskelijan kokemuksia
  • Vastauksia oppilaitoksenne kysymyksiin

Jos haluat raottaa ovea Metropoliaan virtuaalisesti, täytä tilauslomakkeen tai ota yhteyttä jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Vierailu oppilaitoksessasi

Kenelle: pääkaupunkiseudun oppilaitoksille, joissa hakuvaiheessa olevia opiskelijoita

Hinta: maksuton

Sisältö: Metropolian edustaja saapuu paikan päälle kertomaan toiveiden mukaisesti opiskelusta ammattikorkeakoulussa, hakuprosessista ja eri koulutusaloista. Ensisijaisesti vierailut pyritään toteuttamaan pääkaupunkiseudun oppilaitoksiin hakuvaiheessa oleville opiskelijoille.

Tilaa vierailun täyttämällä tilauslomakkeen tai ota yhteyttä jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Kampusvierailut

Kenelle: opiskelijaryhmille, opettajille, opinto-ohjaajille tai huoltajille

Hinta: maksuton

Sisältö: kampuskierroksella voidaan tutustua Metropoliaan yleisesti tai keskittyä tiettyyn alaan ja sen oppimisympäristöihin.

Tilaa kampusvierailun täyttämällä tilauslomakkeen tai ota yhteyttä jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Huoltajienillat

Kenelle: toisen asteen opinto-ohjaajille ja huoltajille

Hinta: maksuton

Sisältö: erilliset huoltajienillat tarjoavat huoltajille mahdollisuudet tutustua ammattikorkeakouluopiskeluun ja Metropolian kampuksiin, jotta he osaavat tukea nuorta opiskelupaikan valinnassa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeitanne vastaava kokonaisuus: jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Ohjaus ja neuvonta

Lisätietoja ja neuvonta: haluatko saada lisätietoja meidän palveluista tai saada yhteyttä tutkinto-ohjelmien opinto-ohjaajiin?

Ota meihin yhteyttä ja me mielellämme autetaan: jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Hakijapalveluista saat neuvontaa kaikkiin hakemiseen liittyviin asioihin:

Miten Metropoliaan haetaan ja miten opiskelijat valitaan?

Kevään yhteishaku I

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku on suunnattu kaikille vieraskielisiin korkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiin hakeville. Seuraava hakuaika on 3. - 17.1.2024 klo 15:00.

Kevään yhteishaku II

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on suunnattu kaikille suomenkielisiin korkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiin hakeville. Seuraava hakuaika on 13. - 27.3.2024 klo 15:00.

Kaksi opiskelijaa läppärin ääressä.

Syksyn yhteishaku

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on suunnattu suomenkielisiin ja vieraskielisiin korkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiin hakeville. Seuraava hakuaika on 4.9. - 14.9.2023 klo 15:00.

Tutustu ammattikorkeakouluopiskeluun

Podcast: Ammattikorkea­kouluopiskelu, olisiko mun juttu?

Metropolia ammattikorkeakoulun opinto-ohjaajat kertovat, millaista ammattikorkeakouluopiskelu on ja kenelle se sopii. Keskustelemassa opinto-ohjaajat Mari Rupponen ja Paula Lindqvist.

Kuuntele podcast Metropodia-sivustolla

Opiskelijatarinoita Metropoliassa opiskelusta

Opiskelijatarinoiden kautta pääset tutustumaan eri koulutusaloihimme, siihen millaista opiskelu Metropolian koulutusohjelmissa on, ja mihin opinnot valmistavat.

Lue mitä opiskelijamme kertovat opinnoista Metropoliassa

Opinto-ohjaaja ja erityisopettaja Paula Lindqvistin terveiset Studia-messuilta

Opinto-ohjaaja ja erityisopettaja Paula Lindqvistin terveiset Studia-messuilta.

Yhteystiedot

Nousiko sinulle kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä: jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi (jatkuvaoppiminen[at]metropolia[dot]fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje.