Granlund ja Metropolia edistävät yhteistyössä kiinteistöjen digitaalista elinkaarihallintaa

12.3.2019 - 12:00

Kuvassa Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola.

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund Oy ja Metropolia solmivat 12.3.2019 laaja-alaisen työelämäyhteistyösopimuksen.

Yhteistyön tavoitteena on edistää yhteistyöhön ja tietomallintamiseen perustuvia suunnittelu- ja toteutustapoja ja kiinteistöjen digitaalista elinkaarihallintaa. Metropolia tukee Granlundin toiminnan kehittämistä opinnäytetöiden, innovaatioprojektien ja hankeyhteistyön keinoin. Granlund puolestaan vahvistaa työnantajakuvaansa opiskelijoiden parissa muun muassa tarjoamalla erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia.

”Metropolia-yhteistyö on tärkeää Granlundille monella tavalla. Haluamme osaltamme tuoda opiskelijoille konkreettista kuvaa talotekniikan asiantuntijatoiminnan mahdollisuuksista ja kehittää yhdessä alaa eteenpäin. Yhteistoiminnassa osaamme etsiä uusia mahdollisuuksia digitalisoituvassa maailmassa”, kertoo Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

”Granlund Oy on opiskelijoidemme tärkeimpiä työllistäjiä jo nyt, ja sopimuksen avulla syvennämme yhteistyötä myös opettajavaihtoon”, sanoo Jorma Säteri, Metropolian Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö. ”Tavoitteenamme on myös Granlund Oy:n osaamisen ja tuotteiden hyödyntäminen kiinteistöjen suunnittelun ja käytön autenttisten oppimisympäristöjen sekä tieto-ohjatun rakentamisen kehittämisessä.”

Lisätietoja

Aamos Lemström
lehtori, asiakkuusvastaava, Kiinteistö- ja rakennusala
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]metropolia[dot]fi)
p. 050 431 4670

Tiedote
Sirpa Rutanen
Metropolian viestintäpalvelut