Innovaatiorahasto myönsi kolmen vuoden rahoituksen 3AMK Entrepreneurship Society -yhteistyölle

9.6.2020 - 15:23

Metropolia Ammattikorkeakoulu sai tehokkaan lisäyksen, kun monialainen Metropolia Entrepreneurship Society ry eli METES perustettiin viiden opiskelijan toimin loppuvuodesta 2019. Alkuvuodesta 2020 Helsingin Innovaatiorahasto myönsi kolmen vuoden rahoituksen 3AMK Entrepreneurship Society- yhteistyölle. Mukana on METESin lisäksi Haaga- Helian XES ja LaureaES.

METESin myötä Metropolian opiskelijat pääsevät laajentamaan tietouttaan, verkostoitumaan ja löytämään uusia tapoja työllistyä yrittäjänä. Hanke syventää 3AMK:n Yrittäjyys- ja työelämä - ryhmän tekemää työtä ja tiivistää opiskelijavetoista toimintaa. METES toimii siltana erilaisten yritysten, yrityskiihdyttämö Turbiinin ja opiskelijan välillä järjestäen erilaisia työpajoja, tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tarjoten neuvontapalveluita. Yhdistyksen jäsenyys ja palvelut ovat avoimia myös muille kuin ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Kide.app- palvelussa, joka myös hallinnoi jäsenrekisteriä. Jäsenille on luvassa erityisetuja mm. tapahtumien ja alennuskoodien muodossa erityisesti yrittäjyysnäkökulmasta kuratoituna. Jäsenyys on ilmainen.

Hankkeen yhteisökehittäjinä toimivat kesäkuusta 2020 alkaen kulttuurituotantoa opiskellut, sosionomi, kulttuurialan freelancer Anu Kantola ja englanninkielisen sairaanhoidon opiskelija, yrittäjä Ben Gran. Yhdistyksen puheenjohtaja on terveysteknologian insinööri, yrittäjä Tanja Drca. Muut perustajat ovat teolliset muotoilijat ja yrittäjät Onni-Vilhelm Ojanen ja Atte Linna.

Toimistomme on tällä hetkellä Hämeentie 135:ssa XR-Centerillä, mutta lukuvuoden aikana tulemme kaikille kampuksille. Verkkosivut metes.metropolia.fi ovat vielä työn alla, laita somet seurantaan odotellessa!

Instagram @wearemetes

TikTok @wearemetesx

Metropolia Entrepreneurship Society Facebookissa

Metropolia Entrepreneurship Society LinkedInissa

Lisätietoja

Anu Kantola, Community Developer, Metropolia Entrepreneurship Society ry
anu.kantola [at] metropolia.fi 

Ben Gran (English only), Community Developer, Metropolia Entrepreneurship Society ry 
ben.gran [at] metropolia.fi 

Tanja Drca, Chairperson, Metropolia Entrepreneurship Society ry 
tanja.drca [at] metropolia.fi 

Mikko Järvinen, 3AMK ES Alliance- hankkeen projektipäällikkö 
mikko.jarvinen [at] haaga-helia.fi

Lue lisää 3AMK:n verkkosivuilta