Mikro- ja pk-yrittäjä Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä: Investoi yrityksesi innovaatio-osaamiseen ja lähde kehittämään kanssamme yrityksesi tuotteita ja palveluja

Monilla toimialoilla markkinat ja asiakaskäyttäytyminen muuttuvat uusien toimijoiden mutta myös digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien myötä. Muutos asettaa yrityksille haasteen tarjoten samalla mahdollisuuden uudistaa yrityksen toimintaa ja tuotteita. Yrityksissä tulisikin ydinliiketoimintojen ohella kohdistaa resursseja uusiutumiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen.

Tuote- ja palveluvirittämö -hankkeessa edistetään Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä toimivien mikro- ja pk-yritysten kasvua vahvistamalla niiden innovaatiotoimintaa. Tavoitteena on nostaa yritysten osaamista tuotteiden ja palvelujen asiakaslähtöisessä kehittämisessä sekä digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa.

Mukaan lähtevät yritykset sitoutuvat yrityskohtaiseen kehittämisprosessiin, joka koostuu yrityksen alkutilanteen kartoituksesta ja kehitystarpeiden jäsentämisestä sekä yrityskohtaisesta tuote- ja palvelukehitysprojektista. Yrityksen kehittämisprosessia tuetaan moduulimuotoisella koulutuksella sekä yrityskohtaisin työpajoin. Kehittämisprosessin kesto yrityksessä on noin 6-12 kuukautta. Osallistuminen on yritykselle maksutonta mutta vaatii sitoutumista.

 

Kiinnostuitko?

Hae mukaan kehittämisprosessiin oheisen linkin kautta: Tuote- ja palveluvirittämö kehittämisprosessi

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Elina Förster, Metropolia AMK, elina.forster [at] metropolia.fi, p. 040 184 1947

Projektipäällikkö Pekka Jalava, Koulutuskeskus Salpaus, pekka.jalava.salpaus.fi, p. 044 7081548

http://tuotejapalveluvirittamo.metropolia.fi

 

Tuote- ja palveluvirittämö on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama hanke, jota Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat yhteistyössä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Hanke toteuttaa EAKR Toimintalinjaa 2, erityistavoitetta 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen. Hankkeen rahoittavana viranomaisena on Uudenmaan liitto. Hankkeen toiminta-aika on 1.10.2018-31.12.2020.

 

    Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020.