Pelaa Osuma-peliä oman ammattilaisista tai nuorista koostuvan ryhmäsi kanssa!

Osuma-peli voi tuoda innostusta myös hankkeiden ohjausryhmätyöskentelyyn. Osuman ohjausryhmäläisiä pelaamassa juurruttamisen Osuma-peliä. Oikealta vasemmalle: OKM:n ylitarkastaja Merja Hilpinen, Demoksen vanhempi konsultti Leena Alanko, Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman projektipäällikkö Katja Bergbacka, OKM:n ylitarkastaja Tapani Sainio ja Luckanin toiminnanjohtaja Jessica Lerche. (Kuva: Katri Halonen).

Osuma-peliä on pelattu eri teemoilla ammattilaistapahtumissa ympäri Suomen parin vuoden ajan. Se on tuonut vauhtia ja innostusta yhteiskehittämiseen, verkostoitumiseen ja hyvien käytänteiden jakamiseen. Nyt peli on kaikkien saatavilla ja muokattavissa jokaiselle ryhmälle sopivaksi. Pelin ohje ja opas auttavat sinua siinä!

Pelipaketti sisältää kolme erilaista pelilautaa, jotka voit tulostaa tai painattaa itse, pelin säännöt, vinkkejä ja huomioita pelin vetäjälle sisältävän ohjevihon sekä valmiita pelikokonaisuuksia. Lue pelikokemuksista myös Katri Halosen artikkelista juuri julkaistusta Osallistaen – Heittäytymistarinoita fasilitoijilta (Kaihovirta, Raivio & Palojärvi toim.).

Lataa Osuma-peli itsellesi Osuma-hankkeen verkkosivuilta ja tule osaksi yhteistä pelaajayhteisöä!

Osuma-hanke lisää ja vahvistaa oppilaitosten sekä nuorten kanssa toimivien julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden monialaista yhteistyöosaamista ja yhteistyötä. Tehtävänä on tiedontuotannon, viestinnän ja teemaseminaarien avulla kehittää oppilaitosten sekä kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalan toimijoiden sellaista osaamista, joka vahvistaa monipuolisesti nuorten opiskeluvalmiuksia ja -motivaatiota.

Osuma-hankkeen verkkosivut.

Lisätiedot

Riikka Wallin

tuottaja
Osuma-hanke
Metropolia Ammattikorkeakoulu
riikka.wallin [at] metropolia.fi