Metropolia syksyllä kohti normaalitoimintaa - tilannetiedot vahvistetaan elokuun alussa.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Pitkäaikainen kumppanuus PEAB Oy:n kanssa syvenee

Rakennusyhtiö PEAB Oy ja Metropolia tiivistävät yhteistyötään 30.8.2019 solmitun työelämäyhteistyösopimuksen myötä. Tavoitteena on vahvistaa PEAB:n myönteistä työnantajakuvaa tarjoamalla erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia sekä tukea PEAB:n toiminnan kehittämistä opinnäytetöiden, innovaatioprojektien ja hankeyhteistyön keinoin. Päämääränä on jakaa molempien osapuolten asiantuntemusta sekä vahvistaa Metropolian arvostusta jatkuvan oppimisen kumppanina.

”PEAB on pitkäaikainen kumppanimme rakennus- ja kiinteistöalalla. Yhteistyömme on ollut hyvin monipuolista sisältäen mm. vierailijaluentoja, harjoittelupaikkoja, innovaatioprojekteja sekä meidän PEAB:lle järjestämiä tilauskoulutuksia. PEAB on myös sponsoroinut opintovierailujamme ja oppimistapahtumiamme. Nyt solmitun työelämäyhteistyösopimuksen tarkoitus on päivittää aiempi vuonna 2014 solmittu yhteistyösopimus Metropolian uuden mallin mukaiseksi, ja tarjota sitä kautta myös PEAB:lle kaikki uudet samat mahdollisuudet kuin muillekin kumppaneille”, kertoo Metropolian rakentamisen ja arkkitehtuurin yliopettaja Mika Lindholm.

”Erityisen merkittävää on mielestämme, että PEAB arvostaa rakennusalan hyvää johtamista ja on lähivuosina tarjonnut kaikille insinööri- ja mestariopiskelijoille esimiestyön ja johtamisen kurssin. Kurssi täydentää mainiosti vanhempien vuosikurssien osaamista sekä valmentaa opiskelijoita rakennusliikkeiden ja Metropolian koulutuksen kannalta tärkeässä asiassa”, jatkaa Lindholm.

”PEAB on panostanut pitkäjänteisesti oppilaitosyhteistyöhön ja tarjonnut opiskelijoille kesätöiden, harjoittelun ja opinnäytetöiden kautta avautuneita urapolkuja PEAB:ssa. Pääkaupunkiseudulla Metropolia on ehdottomasti merkittävin yhteistyökumppanimme ja yhteistyömme on ollut monipuolista ja hedelmällistä. Olemme erittäin iloisia saamastamme positiivisesta palautteesta koskien Metropoliassa järjestämäämme kurssia. Uskon, että tulevaisuudessakin opiskelijat pääsevät jatkamaan kehittymistään uudis-, korjaus- ja infrarakentamisen saralla PEAB:ssa”, toteaa PEAB:n Etelä-Suomen aluejohtaja Marko Rinkinen.

Lisätietoja

Mika Lindholm
yliopettaja, Kiinteistö- ja rakennusala
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi
p. 050 341 2246

 

Tiedote
Sirpa Rutanen
Metropolian viestintäpalvelut