Metropolia syksyllä kohti normaalitoimintaa - tilannetiedot vahvistetaan elokuun alussa.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Yhteishaku englanninkielisiin tutkintoihin alkaa 8.1.2020

Kiinnostaako sinua kansainvälisyys ja opiskelu englannin kielellä pääkaupunkiseudulla? Yhteishaku englanninkielisiin Bachelor- ja Master-tutkintoihin on 8.-22.1.2020. Opinnot alkavat elokuussa.

Katso mitä opiskelijalähettiläämme kertovat opiskelustaan Metropoliassa.

Helsinki Times advertoriaali

Video opiskelijalähettiläistä

Näin haet

Tutustu englanninkielisiin koulutuksiin Metropolian verkkosivuilla tai Studyinfo.fi-sivustolla. Studyinfo-sivustolla hakukohteet löytyvät hakusanalla Metropolia-January2020. Huomaathan, että itse hakuprosessi tehdään Studyinfo-sivustolla.

Metropolian koulutustarjonta:

Hakuaika englanninkielisiin Bachelor- ja Master-tutkintoihin on 8.–22.1.2020. Suomenkielisiin AMK- ja YAMK-tutkintoihin hakuaika on myöhemmin keväällä 18.3.−1.4.2020.

Enemmän kuin korkeakoulu - neljä kampusta täynnä tekijöitä

Saat meiltä enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa.

Uniikit koulutusalojemme yhdistelmät ja kokeilukulttuuri luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.

Metropolian neljällä modernilla kampuksella - Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla - tehdään, koetaan ja opitaan. Esteettömät, viihtyisät ja innostavat kampuksemme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä AB–vyöhykkeillä.

Katso myös nämä

Allegro Magazine

Metropolian brändivideo

Lisätietoa

Hakemista koskevissa asioissa neuvoo Metropolian hakijapalvelut. Ota yhteyttä: hakijapalvelut [at] metropolia.fi.

Tiedote
Sirpa Rutanen
Viestintäpalvelut, kansainvälinen hakijamarkkinointi