Perustiedot

Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration (BBA)
Kesto / Ajankohta
3,5 vuotta
Laajuus
210 opintopistettä
Opetuspaikka
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
  • 7.1.-20.1.2021
Aloituspaikat
60

Hakuaika syksyn 2020 opintoihin on päättynyt. Seuraava haku alkaa tammikuussa 2021. Mikäli viimeisin hakuaika meni sinulta ohi, tai et tullut valituksi vuoden 2020 haussa, voit silti päästä aloittamaan opintosi elokuussa avoimen väylän kautta.

Opiskele liiketalouden alan ammattikorkeakoulututkinto englannin kielellä ja avaa ovet kansainvälisen kaupan ja toimitusketjun hallinnan maailmaan! Kehity logistiikan ja toimitusketjun hallinnan osaajaksi ja valitse tutkintoosi logistiikan rinnalle opintoja rahoituksen, markkinoinnin, hankinnan tai johtamisen aloilta. 

Tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti ja opiskelijaryhmät ovat kansainvälisiä. Omaa kansainvälistä osaamistasi voit kartuttaa lähtemällä opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille. Opiskelijoita ohjataan yksilöllisesti ja kannustetaan kansainvälisille urapoluille.

Bachelor of Business Administration -tutkinnon jälkeen voit hakeutua ammattikorkeakoulujen tai tiedekorkeakoulujen maisteritasoisiin ohjelmiin.

Lue lisää ohjelmasta englanninkielisiltä sivuiltamme.

Menikö hakuajankohta ohi tai et saanut opiskelupaikkaa tästä tutkinto-ohjelmasta?
Tutustu mahdollisuuteen aloittaa opinnot Open Study Path -väylän kautta!

Open Study Path -opiskelijana voit:

  • aloittaa opiskelun International Business and Logistics tutkinto-ohjelmassa elokuussa 2020
  • hakeutua tutkinto-opiskelijaksi ilman pääsykoetta suoritettuasi ensimmäisen syyslukukauden opinnot (30 opintopistettä)
  • Opintokokonaisuuden hinta 450 €

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lue lisää Open Study Path mahdollisuudesta