ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus

Hallitsetko parhaat tavat hyödyntää tekoälyä osana asiantuntijatyötäsi? Oletko pohtinut miten voisit säästää aikaa sisällöntuoton tai käännöstehtävien parissa?

Lue lisää uudesta ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutuksestamme!

Kesto
NonStop-verkkototeutus
Koulutuksen voi aloittaa 22.4.2024 - 11.7.2024 välillä.
Sijainti
Verkko-opetus
Hinta
290,00 € + alv 24,00 %
(359,60 € sis. alv)
Ilmoittautuminen
11.07.2024 15:00 mennessä
Ilmoittautuminen on päättynyt

Uusi ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus tarjoaa perusteellisen johdatuksen tekoälyn hyödyntämiseen asiantuntijatyössä. Tämä koulutus tarjoaa laajan näkökulman tekoälyn sovelluksiin, työn tuottavuutta parantaviin työkaluihin ja lähtökohtia tekoälyn ja kielimallien käyttöönottoon yrityksessäsi.

Tekoäly on modernin työelämän kulmakivi, ja sen tehokas hyödyntäminen voi edistää tuottavuutta. Koulutuksen aikana saat käyttöösi kattavat resurssit, joiden avulla opit tekoälyn perusteista sekä kehityksestä ja opit parhaat tavat hyödyntää sitä osana omaa työtäsi.

Tarjoamme syvällisiä tietoiskuja, hands-on harjoituksia ja opetusmateriaaleja, jotka varmistavat, että saat koulutuksesta konkreettisia hyötyjä työelämääsi.

Verkkokoulutuksen sisältö

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus tekoäly intro ikoni

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus ikoni
tekoälyn käyttöönotto yrityksessä ikoni

Verkkokoulutus rakentuu kolmesta päämoduulista.

 • Tekoäly-intro-moduulissa tutustutaan tekoälyn historiaan, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
  • Ensimmäisessä osassa tutustutaan tekoälyn historiaan, nykyhetkeen ja tulevaisuuden näkymiin. Opitaan hahmottamaan tekoäly ilmiönä sekä sen taustalla olevaa tekniikkaa, mikä mahdollistaa sen hyödyntämisen parhaan tiedon valossa. Näin vältetään tekoälyn aiheuttamat harhaluulot ja vinoumat, ja saadaan työkaluista paras mahdollinen hyöty.
 • ChatGPT asiatuntijatyössä -moduulissa keskitytään käytännön harjoitteisiin ja tietoiskuihin, jotka mahdollistavat ChatGPT:n käytön erilaisissa konteksteissa.
  • Valtaosa asiantuntijan työajasta kuluu erilaisten dokumenttien täyttämiseen, sähköpostien lähettämiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Koulutuksen avulla opit, miten tekoälyn avulla voit vapauttaa aikaa näille kaikille tehtäville.
 • Tekoälyn käyttöönotto yrityksessä -moduuli on vapaaehtoinen, syventävä opintojakso. Kolmannen moduulin suorittamista ei vaadita koulutustodistuksen saamiseen.
  • Syventävässä osassa tarjotaan tietoa oman tekoälymallin rakentamisesta, datan löytämisestä tekoälyä varten sekä suurten kielimallien perusteista.

Lisätietoja moduulien sisällöistä löytyy tämän sivun lopusta.

Soveltuuko ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus minulle?

Verkkokoulutus sopii kaiken tasoisille asiantuntijoille, saat varmasti hyödyt talteen olit sitten tekoälyteeman vasta-alkaja tai jo harjaantunut työkalujen käyttäjä. Koulutuksen avulla viet työn tuottavuutesi uudelle tasolle olit sitten asiantuntija, esihenkilö, koordinaattori, sisällöntuottaja tai valmentaja.

Verkkokoulutuksessa käytettävät työkalut

Verkkokoulutuksen käytännön osioissa demonstroimme käytännön tapauksia ChatGPT-työkalulla sekä Hugging Face -palvelusta löytyvillä ilmaisilla verkkopohjaisilla tekoälysovelluksilla. Vaikka käytämme koulutuksessa ChatGPT-työkalua, on koulutuksen opit helposti suoritettavissa sekä siirrettävissä myös muihin vastaaviin työkaluihin. Näistä esimerkkeinä Microsoft Copilot, Google Gemini tai Claude.

 • Kaikki koulutuksen tehtävät on suoritettavissa työkalujen ilmaisversiolla.
 • Opastamme tunnusten tekemiseen sekä alkuun, joten lähtötasollasi ei ole merkitystä.
 • Opetamme työkalujen logiikkaa, jolloin samat opit siirtyvät helposti työkalusta toiseen - esimerkiksi jos työpaikallasi on käytössä Microsoft Copilot.

Opiskele oman aikataulusi mukaan

Koulutus on NonStop-toteutus, eli voit suorittaa sen joustavasti milloin ja missä vain. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen hyvällä nettiyhteydellä.

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus opiskelutavat mobiili ja työpöytä
Osaamismerkki

Koulutuksen suoritettuasi saat sähköisen Open Badge -osaamismerkin. Osaamismerkki mahdollistaa sen, että koulutuksesta saatu osaaminen on tunnistettavissa ja tunnustettavissa. Osaamismerkin voi tallentaa sosiaalisen median palveluihin (esimerkiksi LinkedIn).

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus open badge osaamismerkki

Hyödyt

Sisäistät

tekoälyn perusteet sekä kielimallien toimintalogiikan.

Teet

asiantuntijatyöstäsi tehokkaampaa. Säästät työtunteja manuaaliselta työltä, jolloin aikasi riittää muuhunkin.

Saat

työkaluja laajempaan tekoälyn käyttöönottoon.

Sisältö ja toteutustapa

Koulutus toteutetaan NonStop-verkkokoulutuksena. Käytämme räätälöityä Moodle-alustaa, joten koulutusmateriaalit on helposti saatavilla myös mobiililaitteilla. Voit siis aloittaa kotona ja jatkaa opintoja vaikka bussissa! Saat pääsyn sähköiselle kurssialustalle, jossa kaikki materiaali on heti saatavissa, eli voit opiskella omaan tahtiin.

Pakollisten moduulien arvioitu suorittamisaika on 7-10 tuntia, sisältäen kurssivideoiden läpikäymisen, lisämateriaaliin tutustumisen sekä tehtävien tekemisen. Kurssialusta on käytettävissä vuoden ajan ensimmäisestä kirjautumisesta alkaen.

Tutustu allaoleviin laatikoihin, joissa kerromme jokaisen moduulin tarkemmat sisällöt.

Kouluttaja

Verkkokoulutuksen pääkouluttajan toimii Mika Hämäläinen. Mikalla on laaja akateeminen tausta, ja hän on julkaissut lukuisia tutkimuksia ja artikkeleita luonnollisen kielen käsittelystä. Hänen kokemuksensa ja tietämyksensä tekoälystä näkyy monipuolisesti myös koulutustavassa, missä monimutkaisetkin aiheet muotoutuvat selkeään ja ymmärrettävään muotoon.

Mika toteaa: "On tärkeää, että tekoälyn käyttöä ymmärretään paremmin, jotta tiedetään, milloin siihen voi luottaa ja milloin ei". Tutustu Mikaan ja lue lisää koulutuksesta Metropolian haastattelusta.

Mika
Hämäläinen
Kielitieteen ja tekoälyn asiantuntija Mika Hämäläinen on väitellyt kieliteknologian tohtoriksi Helsingin Yliopistosta. Hän on toiminut Keskusrikospoliisin tekoälyn erityisasiantuntijana ja parhaillaan vastaa Metropolia Ammattikorkeakoulun tekoälyprojekteista.

Ilmoittautuminen

Ilmoitetaan myöhemmin
Aloitus 18.3.2024
290,00 € + alv 24,00 %
(359,60 € sis. alv)

Lisätietoja

Yleinen arvolisäverokanta muuttuu 1.9.2024

Tarjoamme alennuksen isommalle osallistujajoukolle, eli jos yrityksessäsi on useita kiinnostuneita henkilöitä, niin kysy tarjousta!

Toteutamme tästäkin teemasta myös yrityskohtaisia valmennuksia. Lue lisää linkistä ja kysy tarjous räätälöidylle valmennukselle!

Toimitus- ja peruutusehdot