Validaatio tutuksi -koulutus

Validaatiomenetelmän avulla on mahdollista ymmärtää paremmin muistisairasta ja luoda arvostava luottamussuhde hoidettavaan. Tässä kahden kerran koulutuksessa kerrotaan, mistä validaatiomenetelmässä on kyse ja mitä validaation keinoin voi olla mahdollista saavuttaa tai mitä hyötyä menetelmän käytöstä on.

Lyhytkoulutus antaa tietoa ja lisää ymmärrystä muistisairauden vaikutuksista ihmisen elämään ja mikä merkitys empaattisella ja ymmärtävällä kohtaamisella on muistisairautta sairastavan ihmisen mahdollisimman hyvän elämän tukemisessa.

Koulutusryhmän koko on 25 henkilöä.

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus on tarkoitettu omaisille, muistisairaita kohtaaville henkilöille ja kaikille asiasta kiinnostuneille ilman aiempia ammattitaitovaatimuksia.

Tämän koulutuksen voimme myös räätälöidä yrityksen/organisaation tarpeisiin.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Validaatio tutuksi -koulutuksen hyödyt

Saat

tietoa ja lisäät ymmärrystä muistisairauden vaikutuksista ihmisen elämään

Ymmärrät

mikä merkitys on empaattisella ja ymmärtävällä kohtaamisella mahdollisimman hyvän elämän tukemisessa

Sisältö ja koulutuspäivät

Kouluttajat

Kouluttajana toimii TunteVa-kouluttaja, sosiaaliohjaaja Jukka Raitio, joka toimii vastaavana ohjaajana Helsingin kaupungilla Riistavuoren palvelukeskuksessa. Hän on työskennellyt ikäihmisten hoiva- ja avopalveluissa yhteensä 29 vuotta ja opiskellut sekä käyttänyt validaatiomenetelmää työssään muistisairaiden kanssa 90-luvun lopulta lähtien.

Ilmoittautuminen

Ilmoitetaan myöhemmin

Lisätietoja

Toimitus- ja peruutusehdot