Vastuulliset hankinnat -täydennyskoulutus

Tulossa pian valikoimaan!

Kesto
25.5.2023
Sijainti
Myyrmäen kampus
Hinta
650,00 € + alv 24 %
(806,00 € sis. alv)
Ilmoittautuminen
1.3.2023

Kenelle koulutus soveltuu?

Vastuulliset hankinnat -koulutus soveltuu teollisuusyrityksissä hankintojen parissa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään kestävän kehityksen merkityksestä hankinnassa.

Koulutuksen sisältö

  • Koulutuksessa käydään läpi kestävän kehityksen perustermistöä ja määritelmiä.
  • Keskustellaan hankinnan eettisistä periaatteista ja toimintatavoista tavarantoimittajien kanssa.
  • Luodaan katsaus hankinnan tavoitteisiin ja mahdollisiin mittareihin, mitä yrityksessä voitaisiin ottaa käyttöön liittyen vastuulliseen hankintaan.
  • Tuodaan esiin vastuullisen hankinnan haasteita ja tulevaisuuden näkymiä myös riskien hallinta huomioiden.
  • Pohditaan yhdessä, miten kukin osallistuja pääsee alkuun omassa yrityksessään vastuullisten hankintojen kanssa ja tehdään konkreettisia toimenpide-ehdotuksia huomioiden kestävä kehitys koko toimitusketjussa.

Hyödyt

Opit

yhdistämään yrityksen strategiset päämäärät Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteisiin

kestävän kehityksen eri näkökulmat (sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen vastuu) sekä tähän liittyvät peruskäsitteet

Ymmärrät

hankintojen ja toimittajayhteistyön kehittämisen roolin kestävän kehityksen ja riskien hallinnan näkökulmasta

Kykenet

laatimaan kestävän kehityksen mukaisia kehitystoimenpiteitä hankinnassa

Kouluttajat

Mari
Hiljanen
Marilla on 20 vuoden kokemus teollisuusyritysten hankinnasta. Mari on ollut vastuussa sekä operatiivisesta ostosta että työskennellyt useammassa yrityksessä myös strategisen hankinnan parissa. Marin vahvuuksia on yrityksen tuotantoprosessien ja hankintaketjujen ymmärtäminen sekä vahva yhteistyö globaaleiden toimittajien kanssa.
Perttu
Pohjonen
Pertulla on kattava työkokemus hankinnoista ja kilpailuttamisesta sekä toimittajayhteistyön kehittämisestä. Vahvuuksina mm. ympäristövastuun ja vastuullisuuden toimeenpano, vastuullisuusraportointi, vastuullinen tuotantoketju, yrityksen ympäristöjärjestelmien rakentaminen ja ympäristöjohtaminen, strateginen suunnittelu ja sen jalkauttaminen.

Ilmoittautuminen

1.3.2023
650,00 € + alv 24 %
(806,00 € sis. alv)

Lisätietoja

Voimme myös räätälöidä tämän koulutuksen ryhmämuotoiseksi toteutukseksi vastaamaan teidän organisaationne tarpeita. Ota yhteyttä yrityspalvelut [at] metropolia.fi (yrityspalvelut[at]metropolia[dot]fi)

Toimitus- ja peruutusehdot