Ruoholahden Kevät: Peruutettu. In bianco e nero - sopraano Heidi Salosen ja bassobaritoni Joonas Tuomisen päättökonsertti

Konsertti siirtyy sairaustapauksen vuoksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

20.5.2019 klo 17

Ohjelma

T. Rangström: Den mörka blomman (Bo Bergman)
1. Den mörka blomman
2. Bön till natten
3. Vinden och trädet
4. Afskedet
5. Trädet som dör

F. Schubert: Winterreise (Wilhelm Müller)

Gute Nacht
Wetterfahne
Erstarrung
Die Lindenbaum
Rückblick
Frühlingstraum

W. A. Mozart: Figaron häät
Duetot "Cinque, dieci, venti, trenta" ja  "Se a caso madama la notte ti chiama“
Figaron aaria "Aprite un po' quegli occhi"
Susannan aaria "Deh, vieni, non tardar"
IV näytöksen finaalin kohtaukset 11-13

Heidi Salonen, sopraano

Joonas Tuominen, bassobaritoni

Joonas Pohjonen, piano

Vapaa pääsy

Paikka

Helsingin Konservatorion konserttisali
Ruoholahdentori 6
Helsinki 18

Heidi Salonen, sopraano

Heidi Salonen valmistui laulaja-muusikoksi Helsingin konservatoriosta vuonna 2014 oopperalaulaja Hanna-Leena Haapamäen johdolla. Konservatorion jälkeen hän jatkoi lauluopintojaan oopperalaulaja Ritva-Liisa Korhosen sekä yliopettaja Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla Metropolia Ammattikorkeakoulun laulumusiikin koulutusohjelmassa, josta valmistuu laulupedagogiksi (AMK). Hän on aiemmalta koulutukseltaan steinerpedagogi, kasvatustieteiden kandidaatti sekä sosionomi.

Hän on esiintynyt Metropolian Figaron häät oopperaproduktiossa sekä Orpheus' Muses -barokkioopperayhdistyksen oopperassa Il ritorno d'Ulisse in patria. Lisäksi hän on laulanut vanhan musiikin lauluyhtyeissä sekä kirkkoteoksissa niin solisti- kuin kuorotehtävissä ja pitänyt omia soolokonsertteja. Klassisen musiikin lisäksi Heidi tekee aktiivista laulu-uraa rytmimusiikin puolella yhtyeessä nimeltä Dark Sarah.

Joonas Tuominen, bassobaritoni

Joonas Tuominen valmistui musiikin maisteriksi keväällä 2015 Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä. Syksyllä 2015 hän aloitti laulupedagogiikan opinnot Metropoliassa, jossa hänen laulunopettajinaan ovat olleet yliopettaja Sirkku Wahlroos-Kaitila ja oopperalaulaja, emeritusprofessori Seppo Ruohonen. Joonas on esiintynyt mm. Metropolian Jevgeni Onegin (Zaretski) ja Figaron häät (Antonio) -oopperoissa sekä Orpheus' Muses -barokkioopperayhdistyksen Monteverdi-tuotannoissa. Hän laulaa myös Kansallisoopperan lisäkuorossa, Savonlinnan oopperajuhlakuorossa ja Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeessä.

 

 Lisää tapahtumia


Tilaa tapahtumat RSS-syötteinä

Reittiopas

Suodata tapahtumia