Myllypuro Showroom Avajaiset

Aika
12.6.2024
10.00 - 15.00
Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #rakennusalantietotaito
  • #myllypuroshowroom

Tervetuloa Myllypuro Showroomin avajaisiin!

Ilmoittaudu tapahtumaan kävijäksi Webropol-lomakkeella

Myllypuro Showroom tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan tietojen ja taitojen jakamiseen, siellä rakennusalan tulevaisuuden asiantuntijat ja innovaattorit voivat vaihtaa ajatuksia ja kehittää uusia ratkaisuja rakennetun ympäristön kehittämiseksi entistä paremmaksi paikaksi elää ja tehdä työtä. Tapahtumassa on luvassa puheenvuoroja alamme vaikuttajilta, interaktiivisia esittelyjä sekä mahdollisuus tutustua tulevaisuuden älykkäisiin ratkaisuihin.

Mikä Myllypuro Showroom?

Myllypuro Showroom on uusi, innovatiivinen ja dynaaminen tila, joka on suunniteltu edistämään rakennusalan tietoa ja osaamista. Showroom toimii paitsi fyysisenä näyttelytilana uusille teknologioille, menetelmille ja materiaaleille, myös virtuaalisena kohtaamispaikkana, joka yhdistää eri toimijat – opiskelijat, opettajat, tutkimus- ja kehitystoimijat sekä yritykset – yhteiseen dialogiin ja yhteistyöhön.

Se on suunniteltu tukemaan avointa oppimista, osaamisen kehittämistä ja uusien, innovatiivisten liiketoimintamallien luomista rakennusalalla.

Showroomin kautta näet konkreettisesti, kuinka Metropolia toimii osaamisen rohkeana uudistajana ja kestävän tulevaisuuden rakentajana, vastaten toimintaympäristön muutoksiin ja teknologiseen kehitykseen.

Myllypuro Showroom Avajaiset

Tule viettämään kanssamme kesäisiä avajaismessuja klo 10–15, ja voit poiketa paikalle omien aikataulujesi mukaan!

Tila on suunniteltu edistämään monialaista yhteistyötä ja innovaatioita ja houkuttelee paitsi alamme edelläkävijätoimijoita, myös rakennetun ympäristön monipuolisia käyttäjiä ja kehittäjiä. Se on erityisesti suunniteltu kannustamaan verkostoitumista ja yhdessätekemistä, luoden ihanteellisen ympäristön uusien ideoiden vaihtoon, kestävien ratkaisujen kehittämiseen ja esittämiseen.

Tapahtuman tiedot:

  • Päivämäärä: 12.6.2024
  • Aika: 10:00 – 15:00
  • Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, Helsinki

Tule avajaisiin kuulemaan rakennusalan tutkimus- ja kehityshankkeista, tapaamaan alan startuppeja ja yrityksiä sekä verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa! Luvassa monipuolista ohjelmaa, esillä alan uusia ratkaisuja sekä paljon muuta!

Katso tarkempi tapahtumaohjelma alta.

Tapahtumassa tarjolla lisäksi Kolmen kaverin jäätelöitä – tule nauttimaan kesäisestä päivästä ja tutustumaan samalla Metropolian älykampukseen!

Tekemistä ja kokemista

Koko tapahtuman ajan:

🛍️ Monipuolinen kattaus yritysten esittelypisteitä

🍦Kolmen kaverin jäätelökärry

🥽 Interaktiivisia kokeiluja VR-maailmoissa

🤖 Rakennusalan prototyyppejä esillä


Puheohjelma ja esittelykierrokset

09.45Kahvi ja aamupalatarjoilu sadalle ensimmäiselle
10.15Avaussanat – Metropolian Älykäs ja luova kaupunki innovaatiojohtaja Anna-Stina Tähkävuori & Rakennusalan tieto- ja taitokeskittymän projektipäällikkö Lars Miikki, Metropolia
10.25Nauhan leikkaus, Metropolian apulaistehtori Heidi Rontu
10.30Tulevaisuuden rakentaminen, oppeja maailmalta – Antti Aaltonen, Rakennusteollisuus RT
11.00- 11.45Urbaanit visionäärit goes Myllypuro Showroom Avajaiset, KIRAHub livehaastattelu & tietoiskuja
12.00SmartLab-kierros Metropolian älykotien kehitysalustalle (mukaan mahtuu 15 hlö)
13.00Sustainable life-centered future living, Metropolia MINNO-opiskelijainnovaatioprojekti
13.30SmartLab kierros kierros Metropolian älykotien kehitysalustalle (mukaan mahtuu 15 hlö)

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.


Urbaanit visionäärit goes Myllypuro Showroom Avajaiset

Tervetuloa seuraamaan paikan päälle tai striimin välityksellä Urbaanit Visionäärit -livelähetystä Metropolian Myllypuron Showroomin Avajaisista 12.6. Klo 11-11:45. Haastattelemme paikan päällä sekä Metropolian edustajia, että edelläkävijäyrityksiä, jotka ovat halunneet lähteä edistämään teknologiakehitysyhteistyötä toimialan ja opiskelijoiden välillä.

Livessä mukana:

  • Teknologiajohtaja Harri Hahkala, Älykäs ja luova kaupunki, Metropolia
  • Paneelikeskustelu: Ramboll kehitysjohtaja, Heikki Arvio, Dalux, maajohtaja Peter Bebek sekä Make a Bim, perustaja Leo Salomaa
  • Paneelikeskustelu: AIIO perustaja Paul Weserlund, Työterveyslaitoksen työtilojen eritysasiantuntija Sara Malve-Ahlroth, ja Delicode toimitusjohtaja ja perustaja Julius Tuomisto

Messuilla mukana

Myllypuro Showroomia kehittää Rakennusalan tieto- ja taitokeskittymä -hanke, jota Metropolia koordinoi yhdessä Aalto-yliopiston ja Stadin AO kanssa. Hanketta osarahoittaa Helsingin kaupungin Innovaatiorahasto.