Uusi alumniportaali avattu!

Liity alumnirekisteriin tai päivitä yhteystietosi.

Pidetään yhteyttä!

Metropolian alumnipolku - mielekkäitä kohtaamisia!

  • Orientaatiojakso: tervetuloa! Olet alumnimme eli Metropolian kasvatti, suojatti.
  • Opintojen aikana opiskelijan ja alumnin kohtaamiset – monessa tutkinto-ohjelmassa kutsutaan alumnit kertomaan työelämästä. Muitakin mukavia kohtaamisia voi tapahtua.
  • Opintojen päättyessä – varmista, että oma LinkedIn-profiili on ajan tasalla ja oman opiskeluryhmän jäsenet kontakteina. Lisäksi rekisteröidy alumnirekisteriin.
  • Työelämään siirtyessä alumnina kasvaminen – uraseurantakyselyyn ja tutkimuksiin vastaaminen, oman verkoston puitteissa ammatin ja alma materin edustaminen, oman ammatillisen identiteetin kehittäminen, ammattikorkeakoulutuksen puolesta puhuminen.
  • Jatkuvaa oppimista – YAMK-opintoihin hakeutuminen, täydennyskoulutuksiin osallistuminen, luennoitsijana toimiminen, seminaareihin ja kutsutapahtumiin osallistuminen, varainhankintaan osallistuminen… vaihtoehtoja on monia.

Alumnitoiminta

Jos olet Metropolian, Stadian, Evtekin alumni, voit liittyä Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnirekisteriin uuden portaalin kautta

Rekisteröityneet alumnit saavat 2-3 kertaa vuodessa alumniuutiskirjeen. Rekisteröitymällä voit myös valita teemoja, joista oppilaitos lähettää ajankohtaisia viestejä.

Yhteydenpidon välineenä käytetään sosiaalista mediaa. Metropolian alumnisuhdetoimintaan keskittyviä sosiaalisen median kanavia ovat:

Monilla koulutusaloilla ja vuosikursseilla on omia alumniryhmiä, jotka kokoontuvat vapaa-ajanviettoon keskenään. Nämä tapaamiset perustuvat vapaaehtoisuuteen ja niiden toiminnan ytimessä ovat tarmokkaat aktiivialumnit. Näillä ryhmillä voi olla yhteydenpidon välineenä omia sosiaalisen median ryhmiä.

Alumniyhdistys

Vuosina 2001-2013 Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnisuhteita on ylläpidetty keskitetysti Metropolian Alumnit ry:n kautta. Olet mahdollisesti liittynyt sen jäseneksi. Jos olet jäsen, olet yhä alumniyhdistyksen jäsenrekisterissä.

 

Tallennettu 26.11.2019 - 13:26