Metropolian alumnitoiminta

  • Opintojen aikana opiskelijan ja alumnin kohtaamiset – monessa tutkinto-ohjelmassa kutsutaan alumnit kertomaan työelämästä. Muitakin mukavia kohtaamisia voi tapahtua.
  • Opintojen päättyessä – varmista, että oma LinkedIn-profiili on ajan tasalla ja oman opiskeluryhmän jäsenet kontakteina. Mikäli et ole vielä alumni, voit rekisteröityä alumnirekisterissä.
  • Alumnina olet meille tärkeä - muistathan vastata uraseurantakyselyyn, joka lähetetään sinulle viisi vuotta valmistuttuasi. 
  • Jatkuvaa oppimista – voit hakeutua YAMK-opintoihin, osallistua täydennyskoulutuksiin, toimia luennoitsijana, osallistua seminaareihin ja tapahtumiin. 

Alumnitiedotus

Jos olet Metropolian, Stadian, Evtekin alumni, voit liittyä Metropolia Ammattikorkeakoulun alumnirekisteriin uuden portaalin kautta

Rekisteröityneet alumnit saavat 2-3 kertaa vuodessa alumniuutiskirjeen. Rekisteröitymällä voit myös valita teemoja, joista oppilaitos lähettää ajankohtaisia viestejä.

Yhteydenpidon välineenä käytetään sosiaalista mediaa. Metropolian alumnisuhdetoimintaan keskittyviä sosiaalisen median kanavia ovat:

Monilla koulutusaloilla ja vuosikursseilla on omia alumniryhmiä, jotka kokoontuvat vapaa-ajanviettoon keskenään. Nämä tapaamiset perustuvat vapaaehtoisuuteen ja niiden toiminnan ytimessä ovat tarmokkaat aktiivialumnit. Näillä ryhmillä voi olla yhteydenpidon välineenä omia sosiaalisen median ryhmiä.

Alumniportaali

Liity alumnirekisteriin tai päivitä yhteystietosi

Pidetään yhteyttä!

Tallennettu 26.11.2019 - 13:26