Stories II - pianisti Jasse Varpaman soolokonsertti

Jasse Varpama (kuva Sami Malmberg, Same-e Yes -studio)

26.3.2019 klo 18

"Stories II" on pianisti Jasse Varpaman YAMK-tutkintoon liittyvä sävellyskonsertti.

Neljästä erityyppisestä osiosta koostuvassa konsertissa kuullaan Varpaman sävellyksiä pääasiassa vuosilta 2017-18. Konsertissa vierailevat Miika Myyryläinen, rummut ja Jussi Koskinen, basso.

Kesto n. 1 tunti.

Vapaa pääsy.

Paikka

Arabiasali
Arabiankatu 2
Helsinki 56

Jasse Varpama

Jasse Varpama on pitkään musiikkialan ammattilaisena vaikuttanut pianisti, säveltäjä, tuottaja ja pedagogi. Hän on toiminut opettajana useissa eri oppilaitoksissa ja opettaa tällä hetkellä Kouvolassa sijaitsevassa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa. Hän on myös Rockway-verkkopalvelun etäopettaja.

Jasse on omien laskujensa mukaan tehnyt lähes 2000 keikkaa ja hän esiintyy edelleen aktiivisesti yksin tai eri artistien säestäjänä. Jasse on toiminut myös kapellimestarina eri teattereissa. Aktiivisen sävellystyön Jasse aloitti vuonna 2004.

Jasse suoritti vuonna 2015 musiikkipedagogi (AMK) -tutkinnon Metropolia Ammattikorkeakoulussa opettajanaan pianotaiteilija Joonas Pohjonen. Keväällä 2019 Jasse suorittaa YAMK-tutkinnon ja hänen opinnäytetyönsä aiheena on uuden pianomusiikin sävellys. Kuluvana talvena hänen opettajinaan ovat olleet Mikael Jakobsson (jazzpiano) ja Jere Laukkanen (sävellys).

 

 

 

 Lisää tapahtumia


Tilaa tapahtumat RSS-syötteinä

Reittiopas

Suodata tapahtumia