Mummodisko goes Hiljainen Disco

Aika
10.6.2023
11.00 - 12.00
Paikka

Metropolian Arabian kampus, Soiva (Muotoilijankatu 1B, Helsinki)

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste

Mummodisko ja Uusia säveliä etsimässä -hanke kutsuu juuri teidän omaishoitoperheenne ja läheiset mukaan yhteiseen Hiljaiseen Discoon Metropolia Ammattikorkeakoulun Arabian kampukselle.

Hiljainen Disco on tapahtuma, jossa tanssitaan langattomilla kuulokkeilla kuunneltavan musiikin tahtiin ja kuulokkeista voi säätää äänenvoimakkuuden juuri itselleen sopivaksi. Tule mukaan Hiljaisen Diskon ainutlaatuiseen musiikkielämykseen, joka sopii myös aistiyliherkille.

Diskoilu on hauskempaa yhdessä, joten otathan mukaan niin lapsenlapset kuin isovanhemmat, naapurit, ystävät ja kummin kaimat iättömään Hiljaiseen Discoon. Disco järjestetään Soivan Klubilla, johon on myös esteetön kulku.

Ilmoittautumiset

to 8.6.2023 mennessä Laura Juvoselle laura.juvonen [at] metropolia.fi (laura[dot]juvonen[at]metropolia[dot]fi)

Tilaisuudessa tarjolla mehua ja popcornia.

Mikä on Uusia säveliä etsimässä?

Uusia säveliä etsimässä on hanke, jossa kehitetään ja pilotoidaan omaishoitoperheiden kanssa monitaiteisen musiikkitoiminnan mallia, jolla vahvistetaan omaishoitoperheiden voimavaroja, mielen hyvinvointia ja vähennetään omaishoitajien kokemaa yksinäisyyttä.

Hanketta toteuttaa Metropolia Ammattikorkeakoulu. Yhteistyökumppaneita ovat Helsingin ja Vantaan kaupungit, Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ry, Omaishoitajaliitto ry, Muistiliitto ry, Helsingin muistiyhdistys ry, Päijät-Hämeen Muistiyhdistys ry, Gerometro, Resonaari, Leijonaemot ry, Kehitysvammatuki 57 ry ja Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry.