”Hyvinvointia!” - anatomia-aiheinen taidekilpailu 1.9.-25.9.2020

4.9.2020 - 11:45

Metropolian Osteopatian tutkinto-ohjelman 20-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetään kaikille avoin ”Hyvinvointia!”- taidekilpailu. Anatomia-aiheisen taidekilpailun teema on hyvinvointi ja osallistuva henkilö kuvaa itsetekemällään, aiemmin julkaisemattomalla taideteoksella, (joka voi olla piirustus, maalaus, valokuva, veistos, savityö, tai muu vastaava) allaolevaa kysymystä:

  • Miten kuvaisit taiteen avulla hyvinvoinnin liitosta ihmisen anatomiaan eli rakenteeseen?

Kilpailu on kertaluonteinen tapahtuma, kilpailuaika on 1.9.-25.9 ja sen jälkeen arviointilautakunta arvioi kilpailuun lähetetyistä ja hyväksytyistä kolme parasta teosta, jotka palkitaan. Arviointilautakunnan kriteerejä ovat teoksessa näkyvä yhteys anatomiaan sekä hyvinvointiin.

Kilpailuun ei hyväksytä teoksia, jotka kuvaavat tunnistettavasti suoraan lähettäjää, esimerkiksi kasvokuva tai sisältävät jotain lähettäjän biometristä tunnistetta. Kilpailuun osallistuvasta taideteoksesta lähetetään kuva e-lomakkeen liitteenä määräaikaan mennessä. Yhteystiedot pyydetään mahdollista palkinnon lähettämistä varten. Palkinnot lahjoittaa Medirehabook Oy.

Kilpailun arviointilautakunta:

  • Pirkko-Leena Kuosa, anatomian ja fysiologian lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Lasse Maijala, osteopaatti (AMK)
  • Linda Alaviitala, osteopaattiopiskelija
  • Mirka Peththahandi, osteopatian lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Kilpailun tulokset julkistetaan Osteopatian tutkinto-ohjelman 20-vuotisjuhlaviikolla 26.-30.10.2020. Palkittujen tai kunniamaininnan saaneiden taideteosten kuvat laitetaan nähtäville 26.10.2020-31.12.2020 Osteopatian tutkinto-ohjelman internetsivulle.

Kilpailuun osallistu­va henkilö hyväksyy osallistumalla kilpailuun sen, että kil­pailun järjestäjät ilman erillistä lupaa tai korvausta tallentavat palkitut ja kunniamaininnan saaneet kil­pailutyöt Metropolian julkisille verkkosivuille ja julkai­sevat dokumentit viestinnässään ja omissa julkaisuissaan.

Lasse Maijalan maalaus ”Vertebral sky” 2004.

”Vertebral sky”, Lasse Maijala 2004.