Metropolia syksyllä kohti normaalitoimintaa - tilannetiedot vahvistetaan elokuun alussa.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Merkittävä talotekniikkatoimija Metropolian kumppaniksi

Talotekniikan moniosaaja Assemblin Oy ja Metropolia tiivistävät yhteistyötään 18.2.2019 solmitun työelämäyhteistyösopimuksen myötä.

Yhteistyön päämääränä on edistää molempien osapuolten asiantuntemusta, tarjota erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia kuten mm. projektitoimeksiantoja, asiantuntijaluentoja ja yritysvierailuja, sekä tukea Assemblin Oy:n toiminnan kehittämistä opinnäytetöiden, innovaatioprojektien ja hankeyhteistyön keinoin.  

”Assemblin on sitoutunut strategiassaan palkkaamaan nuoria tekijöitä niin että tulevaisuuden tekijät pääsevät heti kiinni työelämään innostavassa ja ohjatussa työympäristössä. Talotekniikka-ala on muuttumassa ja haluamme tarjota opiskelijoille tietotaitoja sekä tietysti itse pysyä ajan tasalla alamme viimeisimmästä tuulista innovatiivisten opiskelijoiden avulla. Odotan innolla yhteistyötämme Metropolian kanssa", kertoo Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

”Yhteistyö Assemblinin kanssa avaa LVI- ja sähköisen talotekniikan sekä automaatiotekniikan opiskelijoille harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja sekä tuo rakennusautomaatioon ja kiinteistöjen energianhallintaan liittyvää osaamista opetukseen ja Tieto-ohjatun rakentamisen innovaatiokeskittymään”, kommentoi Jorma Säteri, Metropolian Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö.

Lisätietoja

Markku Leino
lehtori, asiakkuusvastaava, Kiinteistö- ja rakennusala
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi
p. 040 687 2624 

 

Tiedote
Sirpa Rutanen
Metropolian viestintäpalvelut