Energiainvestoinnit ja projektinhallinta -täydennyskoulutus

Haluatko täydentää osaamistasi energiasiirtymän vaikutuksista kiinteistöjen energiakustannuksiin tulevaisuudessa alan huippujen opastuksessa? Pohditko miten kiinteistöjen energiainvestointeja tulisi tehdä nyt ja tulevaisuudessa? Toivotko konkreettista osaamista uusiutuvien energiajärjestelmien käyttöönottoprojekteihin?

Vahvista osaamistasi energiainvestoinneista ja projektinhallinnasta ilmoittautumalla täydennyskoulutukseen!

Kesto
23.1.2025 - 10.4.2025
Laajuus
5 op
Sijainti
Etänä ja/tai paikan päällä
Hinta
1 995,00 € + alv 24,00 %
(2 473,80 € sis. alv)

Ilmoittautuminen
9.1.2025 16:00 mennessä

Energiainvestoinnit ja projektinhallinta -täydennyskoulutus

Energiainvestoinnit ja projektinhallinta -täydennyskoulutus antaa sinulle eväät uusiutuvien energiaratkaisujen käyttöönottoon. Saat konkreettista osaamista erilaisten energiainvestointien suunnitteluun, toteutuksen kilpailutukseen sekä valvontaan. Opit käytännönläheisellä tavalla energiaprojektien hallintaa. Koulutuksessa käsitellään erilaisten kiinteistöjen näkökulmista energiainvestointeja sekä projektinhallintaa. Esittelemme myös erilaisia tukia energiainvestointien tueksi, joita voit hyödyntää osana energiainvestointiprojekteja.

Kenelle koulutus soveltuu?

Energiainvestoinnit ja projektinhallinta- täydennyskoulutus sopii sinulle, joka toimit tai haluat toimia tulevaisuudessa kiinteistöjen energiaratkaisujen parissa ja haluat lisätietoa tämän päivän kiinteistöjen energiatehokkuuden ratkaisuista.

Kohderyhmänä on kiinteistö- rakennusalan asiantuntijat. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi isännöitsijä, tekninen isännöitsijä, kiinteistön omistaja, kiinteistöjohtaja tai -päällikkö, kohdevastaava, energia- tai talotekniikka-asiantuntija.

Toteutustapa

Energiainvestoinnit ja projektinhallinta -täydennyskoulutus koostuu viidestä (5) opiskelupäivästä. Koulutuspäiviin voi osallistua myös etänä. Lisäksi koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä. Koulutuksesta vastaa Metropolian lehtorit sekä yliopettajat ja alan kärkipaikoilta saapuvat vierailevat asiantuntijat.

Koulutus on osa Kiinteistöjen energia-asiantuntija, 10 op -täydennyskoulutuskokonaisuutta. Yksittäiseen 5op koulutukseen voi ilmoittautua myös erikseen!

Kiinteistöjen energiainvestoinnit ja energian käyttö vaativat uutta oppimista

Kiinteistö- ja rakennusalalla tarvitaan osaajia, jotka toteuttavat kestäviä energiaratkaisuja. Metropolian kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri kommentoi: "Tuleva EU-tason lainsäädäntö tulee vahvasti ohjaamaan uusien kiinteistöjen energiaratkaisujen suunnittelua. Samaan aikaan myös olemassa olevien kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on merkittävässä roolissa. Tämä johtaa siihen, että kysyntä asiantuntijoille, jotka osaavat valmistautua ja toimia muutoksessa, on kasvanut.”

Lue lisää osaamisaluepäällikkö Jorma Säterin sekä tämän koulutuksen vastuuopettaja Antti Tohkan mietteitä tulevasta EU-lainsäädännöstä, kiinteistö- ja rakennusalan energiaosaajien tulevaisuudesta sekä Metropolian uudesta täydennyskoulutuksesta.

Hyödyt

Tunnistat

Miten erilaisissa kiinteistötyypeissä suunnitellaan, kilpailutetaan toteutus ja valvotaan energiainvestointeja

Ymmärrät

Uusien energiajärjestelmien käyttöönoton projekteja sekä elinkaarilaskelmia

Saat

Katsauksen kiinnostavimmista ja uusimmista kiinteistöjen energiaratkaisuista

Sisältö, toteutustapa ja aikataulu

Koulutuksessa järjestetään opetusta 5 päivänä, joista osa järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella ja osa etänä. Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua myös etänä. Lisäksi koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä.


Koulutuspäivät:

  • 23.1.2025 klo 8.30–16.00 Lähi (etäyhteys järjestetään)
  • 6.2.2025 klo 8.30–16.00 Etä
  • 20.2.2025 klo 8.30–16.00 Etä
  • 13.3.2025 klo 8.30–16.00 Etä
  • 10.4.2025 klo 8.30–16.00 Lähi (etäyhteys järjestetään)

Kouluttajat

Koulutuksen vastuuvetäjänä toimii yliopettaja Antti Tohka.

Kouluttajina toimivat lisäksi Sergio Rossi ja Jarno Nurmio Metropolia AMK:sta. Koulutuksessa on myös vierailevia huippuasiantuntijoita, kuten:

  • Petri Koivula, Energiainsinöörit
  • Timo-Mikael Sivula, Hankepäällikkö, Granlund
  • Matias Keto, Tutkimus- ja tuotekehityspäällikkö, Oilon
  • Kari Kauppila, Energiatekniikka konsultti, Enersys CM Oy
  • Teppo Manninen, Myyntipäällikkö, Caverion
Jarno
Nurmio
Jarno Nurmio toimii Metropoliassa talotekniikan lehtorina. Erikoisosaamista mm. aurinkosähkön, sähkösuunnittelun ja -urakoinnin alueilla.
Antti
Tohka
Antti Tohka on erikoistunut kiinteistö- ja rakennusalan energia- ja vähähiilisyyskysymyksiin ja toimii FrEE - Framtidens EnergiExpert -hankkeen yhden osa-alueen vastuuvetäjänä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna 9.1.2025 saakka
Aloitus 23.1.2025
1 995,00 € + alv 24,00 %
(2 473,80 € sis. alv)

Lisätietoja

Yleinen arvolisäverokanta muuttuu 1.9.2024

Voimme myös räätälöidä tämän koulutuksen ryhmämuotoiseksi toteutukseksi vastaamaan teidän organisaationne tarpeita. Ota yhteyttä yrityspalvelut [at] metropolia.fi (yrityspalvelut[at]metropolia[dot]fi)

Toimitus- ja peruutusehdot