Tietomallikoordinaattori, talonrakentaminen -täydennyskoulutus

Koulutuksen jälkeen olet tietomallintamisen suunnittelun, toimeenpanon ja valvonnan asiantuntija ja pystyt ohjaamaan rakennushankkeen osapuolia tietomallien käytössä ja hyödyntämisessä.

Kesto
Tulossa 2024
Laajuus
15 op
Sijainti
Verkko-opinnot ja/tai
Hinta
5 870,00 € + alv 24 %
(7 278,80 € sis. alv)

Mikäli osallistujia on samasta yrityksestä useampi kuin yksi, tarjoamme -10 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.

Ilmoittautuminen
Ilmoitetaan myöhemmin

Koulutus on 15 opintopisteen laajuinen.

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutus soveltuu rakennushankkeessa toimiville ja tietomalliasiantuntijan tehtäviin suuntautuville henkilöille, suunnittelu-, tuotanto- ja tilaajaorganisaatioissa.

Osallistujalla tulee olla taustalla kokemusta rakennushankkeessa toimimisesta.

Tarjonnastamme löydät myös oman ryhmän infrarakentamiseen.

Kokemuksia tietomallikoordinaattori-koulutuksista

Tietomallikoordinaattorikoulutuksiin osallistuneet kertovat kokemuksistaan.
Metropolia rakennusalan tietomallikoulutusten uranuurtajana

Metropolia on järjestänyt tietomallikoulutuksia jo vuodesta 2014. Olemme saaneet toimia yhteistyössä Suomen parhaiden tietomalliasiantuntijoiden kanssa ja tuloksena on syntynyt ajantasaista sisältöä koulutuksiin. Vuosien varrella yli tuhat rakentajaa on osallistunut erilaisiin BIM-koulutuksiimme. Mitä todennäköisemmin rakennusteollisuudessa asiat ovat kehittyneet monin tavoin digitaalisempaan suuntaan.

Lue lisää alan kehittymisestä ja opetuksesta Metropoliassa.

Hyödyt

Ymmärrät

yleiset tietomallivaatimukset (YTV ja YIV).

Hallitset

tietomallintamisen suunnittelun, kehittämisen, toimeenpanon ja valvonnan käsitteet ja menetelmät rakennushankkeen eri vaiheissa

alan ohjelmisto-osaamistot

Tunnet

alan teknologiset järjestelmät ja yhdistelmämallit

Osallistujien kokemuksia

Koulutuksessa hyvää oli sen laaja-alaisuus: käsittelimme tietomallintamista monista eri teemoista käsin, ja joista kustakin oli luennoimassa hyvin osaavia asiantuntijoita. Näin vastaavana suunnittelijana koen, että koulutuksen laaja-alaisuus hyödytti minua, koska sain kattavan kuvan siitä, mitä kaikkea tietomallinnetuissa rakennushankkeissa tehdään.
Marianna Heikinheimo
Toimitusjohtaja, Arkkitehti, TkT, Ark-Byroo Oy.
Marianna osallistui Tietomallikoordinaattori-koulutukseen 2021
Marianna Heikinheimo
Koulutus oli hyvin laaja-alainen, joten se on tuonut moninäkökulmaisuutta työhöni. Laaja-alaisuus on auttanut löytämään innovatiivisempia ratkaisuja, koska osaan lähestyä ongelmia entistä useammasta näkökulmasta. Tunnen myös toimialan tulevaisuuden näkymiä paremmin, mikä tulee hyödyttämään organisaatiotamme jatkossa. Koulutuksessa parasta on ollut myös oman ammatillisen identiteetin selkeytyminen, ammattitaidon tunnistaminen ja jäsentyminen. Olen huomannut, missä tietomallinnettujen projektien osa-alueilla minulla on vahvuuksia ja olen kyennyt yhdistelemään uusia ja tutumpia asioita toisiinsa.
Anssi Savisaari
Arkkitehti SAFA, Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy, osallistui Tietomallikoordinaattori-koulutukseen 2021
Anssi Savisaari

Kouluttajat

Koulutuksessa on paljon vierailevia luennoitsijoita alan huippupaikoilta.

Seppo
Törmä
Metropolian kiinteistö- ja rakennusalan vastuuopettajana, BIM-tutkijana ja luennoitsijana toimii Seppo Törmä.
Sunil
Suwal
Lehtori Sunil Suwal tuo kansainvälistä kokemusta Metropolian tietomallintamisen koulutuksiin. Sunililla on erityisosaamista BIM, CAD ja AutoCad -tietomallintamisen menetelmistä.

Ilmoittautuminen

5 870,00 € + alv 24 %
(7 278,80 € sis. alv)

Mikäli osallistujia on samasta yrityksestä useampi kuin yksi, tarjoamme -10 % alennuksen toisesta osallistujasta eteenpäin.

Lisätietoja

Toimitus- ja peruutusehdot