Energiamurros ja energiatehokkuuden varmistaminen -täydennyskoulutus

Haluatko olla valmis energiamurrokseen ja kiinteistöjen energiatehokkuuden haasteisiin?

Liity täydennyskoulutukseemme ja hanki välttämätön osaaminen energiasiirtymän vaikutuksista kiinteistöjen energiakustannuksiin!

Kesto
19.9.2024 - 28.11.2024
Laajuus
5 op
Sijainti
Verkko- ja lähiopetus
Hinta
1 995,00 € + alv 24,00 %
(2 473,80 € sis. alv)

Ilmoittautuminen
5.9.2024 23:59 mennessä

Kenelle koulutus soveltuu?

Energiamurros ja energiatehokkuuden varmistaminen -täydennyskoulutus sopii sinulle, joka toimit tai haluat toimia tulevaisuudessa kiinteistöjen energiaratkaisujen parissa ja haluat konkreettista osaamista tämän päivän kiinteistöjen energiatehokkuuden ratkaisuista.

Koulutus on suunnattu asiantuntijoille. Ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi: kiinteistön omistaja, isännöitsijä, tekninen isännöitsijä, kiinteistönjohtaja tai -päällikkö, kohdevastaava tai energia- ja talotekniikka-asiantuntija.

Tärkeimmät sisällöt

Koulutuksessa pääset syventymään viimeisimpiin energiaratkaisuihin. Lukuisat asiantuntijavierailijat esittelevät toimialan kärkipaikoilta suomen edistyksellisimpiä kiinteistöjen energiaratkaisuja. Opit talotekniikan energiatehokkuudesta lämmitysjärjestelmien optimoinnin kautta, pääset käsiksi erilaisten kiinteistöjen erilaisiin ratkaisuihin lämmitystarpeista sekä energiataseesta. Näiden lisäksi saat kattavan käsityksen energiatehokkaasta ilmanvaihdosta ja sen optimointiin liittyvästä käytännöstä.

Kaiken kaikkiaan tarjoamme syvällisen ymmärryksen talotekniikka- ja uusiutuvien energiajärjestelmien toiminnasta ja toiminnan varmistamisesta, jotta menestyt energia-asiantuntijana.

Tutustu tarkempiin päiväkohtaisiin sisältöihin alla!

Toteutustapa

Koulutuksessa järjestetään opetusta 5 päivänä. Koulutuspäiviin voi osallistua myös etänä - liity mukaan mistä vain tai tule paikan päälle oppimaan ja verkostoitumaan! Koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä, joissa opittua tietoa pääsee soveltamaan käytäntöön.

Koulutus on osa Kiinteistöjen energia-asiantuntija, 10 op -täydennyskoulutuskokonaisuutta. Energiamurros ja energiatehokkuuden varmistaminen toimii kuitenkin erinomaisesti myös erillisenä koulutuksenaan.

Hyödyt

Tunnistat

energiasiirtymän vaikutukset kiinteistöjen energiakustannuksiin tulevaisuudessa

Perehdyt

miten kulutus ja käyttö optimoidaan

Saat

katsauksen kiinnostavimmista ja uusimmista kiinteistöjen energiaratkaisuista

Tiedät

talotekniikka- ja uusiutuvien energiajärjestelmien toiminnasta ja toiminnan varmistamisesta

Sisältö, toteutustapa ja aikataulu

Koulutuksessa järjestetään opetusta 5 päivänä, joista osa järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella ja osa etänä. Kaikkiin koulutuspäiviin voi osallistua myös etänä. Lisäksi koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä.


Koulutuspäivät:

  • 19.9.2024 klo 8.30–16.00 Lähiopetus (etäyhteys järjestetään)
  • 3.10.2024 klo 9.45 - 16.00 Etäopetus
  • 31.10.2024 klo 8.30 - 10.00 Etäopteus (ylimääräinen asiantuntijaluento)
  • 14.11.2024 klo 8.30 -16.00 Lähiiopetus (etäyhteys järjestetään)
  • 28.11.2024 klo 8.30 -16.00 Lähiopetus (etäyhteys järjestetään)

Kouluttajat

Koulutuksen vastuuvetäjänä toimii yliopettaja Antti Tohka.

Kouluttajina toimivat lisäksi Rauno Holopainen ja Jarmo Tapio Metropolia AMK:sta. Koulutuksessa on myös paljon vierailevia huippuasiantuntijoita:

  • Jussi Kummu, Tuotepäällikkö, Daikin
  • Anssi Luhtamäki, Energia-asiantuntija, Energiainsinöörit
  • Kalevi Härkönen, Johtava energia-asiantuntija, Helsingin kaupunki
  • Vilma Virasjoki, Sähkömarkkinoiden asiantuntija, Fingrid
  • Mikko Syrjälahti, Teknologiajohtaja, Simap
Antti
Tohka
Antti Tohka on erikoistunut kiinteistö- ja rakennusalan energia- ja vähähiilisyyskysymyksiin ja toimii FrEE - Framtidens EnergiExpert -hankkeen yhden osa-alueen vastuuvetäjänä.
Rauno
Holopainen
Rauno Holopainen toimii Metropoliassa talotekniikan yliopettajana. Rakennusten energiatehokkuuden ja HVAC teknologioiden moniosaaja.
Jarmo
Tapio
Metropolian talotekniikan lehtori. Vahva osaaminen kiinteistöjen sähkötekniikan, rakennusautomaation, ohjelmisto-, sähkövoima- ja tietoliikennetekniikan alueilla.
Jarno
Nurmio
Jarno Nurmio toimii Metropoliassa talotekniikan lehtorina. Erikoisosaamista mm. aurinkosähkön, sähkösuunnittelun ja -urakoinnin alueilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna 5.9.2024 saakka
Aloitus 19.9.2024
1 995,00 € + alv 24,00 %
(2 473,80 € sis. alv)

Lisätietoja

Yleinen arvolisäverokanta muuttuu 1.9.2024

Voimme myös räätälöidä tämän koulutuksen ryhmämuotoiseksi toteutukseksi vastaamaan teidän organisaationne tarpeita. Ota yhteyttä yrityspalvelut [at] metropolia.fi (yrityspalvelut[at]metropolia[dot]fi)

Toimitus- ja peruutusehdot