Hyvinvoiva työyhteisö -valmennus

Hyvinvoiva työyhteisö -valmennus tähtää henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitämiseen arjessa. Kun työn tekemisen tavat ja arjen rutiinit muuttuvat, tarvitaan myös hyvinvoinnin ja työkyvyn tueksi keskustelua ja uusia keinoja.

Kesto
Sopimuksen mukaan
Sijainti
Verkko- tai lähitoteutus
Hinta

Kysy tarjous!

Ilmoittautuminen
Ilmoitetaan myöhemmin

Hyvinvoiva työyhteisö -valmennus

Ovatko tiimissänne muuttuneet työntekemisen tavat ja työarki? Entä ovatko vuorovaikutus ja dynamiikka muuttuneet? Hyvinvoiva työyhteisö -valmennuksessa käsitellään muun muassa itsensä johtamista ja itsetuntemusta työntekemisen voimavarana. Valmennus rakentaa tiimin sisäistä yhteistä ymmärrystä tuomalla ajatuksia näkyväksi tekemisen ja jakamisen avulla.

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu erilaisille yrityksille, työyhteisöille tai tiimeille.

Ennen tätä kokonaisuutta esihenkilöille suositellaan pidettäväksi johtamisvalmennus, koska työhyvinvoinnin johtamisen asiat nousevat valmennuksessa esiin.

Tavoite

Hyvinvoiva työyhteisö -valmennuskokonaisuuden tavoitteena on henkilöstön työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen arjessa. Käytännönläheisessä valmennuksessa jokainen osallistuja pääsee työstämään tapoja organisaation ja oman hyvinvoinnin edistämiseksi konkreettisella tasolla.

Toteutustapa

Valmennus toteutetaan neljänä kahden tunnin pituisena työpajana, joissa pääsee aktiivisesti pohtimaan ja keskustelemaan hyvinvoinnin eri osa-alueista ja tasoista.

Valmennuksen hyödyt

Kehitätte

työyhteisöä keskustelemalla hyvinvointiin vaikuttavista kysymyksistä yksilön ja yhteisön näkökulmasta yhdessä.

Saatte

Käytännönläheisiä työkaluja arjessa hyödynnettäväksi.

Edistätte

tiimin sisäistä yhteistä ymmärrystä työhyvinvoinnista sekä sen merkityksellisyydestä yksilön ja organisaation näkökulmista.

Sisältö ja valmennuspäivät

Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan verkon kautta reaaliaikaisesti, lähitapaamisina yrityksen omissa tiloissa tai Metropolian kampuksilla. Ajankohdasta sovitaan erikseen, samoin tarkemmista toteutukseen liittyvistä toiveista.

Sisältöä on mahdollista räätälöidä tukemaan yrityksenne tarpeita. Alla esimerkki valmennuskokonaisuuden toteutuksen työpajoista/moduuleista.

Kouluttajat

Ilmoittautuminen

Ilmoitetaan myöhemmin

Kysy tarjous!

Lisätietoja

Kysy rohkeasti valmennuksesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Tutustu myös muihin yrityskohtaisiin valmennuksiin ja koulutuksiin!

Toimitus- ja peruutusehdot