Esihenkilövalmennus

Yrityskohtaisesti räätälöitävä esihenkilökoulutus soveltuu kaikille esihenkilötyössä toimiville tai tuleville esihenkilöille, jotka tarvitsevat työssään johtajuuden taitoja.

Kesto
Sopimuksen mukaan
Laajuus
Sopimuksen mukaan
Sijainti
Sopimuksen mukaan
Hinta

Kysy tarjous!

Ilmoittautuminen
Ilmoitetaan myöhemmin

Esihenkilövalmennus

Metropolian yrityskohtaisesti räätälöitävä Esihenkilövalmennus tarjoaa konkreettisia, nykyaikaisia työkaluja päivittäiseen esihenkilö- ja johtamistyöhön. Valmennuksessa opitaan esihenkilötyön erilaisista vastuista, vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja johtamisesta sekä saat konkreettisia vinkkejä kannustavan ja innostavan työilmapiirin luomiseen.

Valmennus on tukena henkilöstön kehitys-, kasvu- ja muutostarpeissa. Räätälöimme kokonaisuuden yrityksen tarpeiden mukaisesti, mikä takaa lopputuloksesta juuri teidän henkilöstön näköisen. Investoi henkilöstöösi ja vie johtamiskulttuuri uudelle tasolle Metropolian huippuasiantuntijan fasilitoiman esihenkilövalmennuksen avulla. Tutustu lisää alla ja kysy tarjousta.

Kenelle valmennus soveltuu?

Yrityskohtaisesti räätälöitävä Metropolia Ammattikorkeakoulun esihenkilövalmennus soveltuu kaikille esihenkilötehtävissä oleville sekä niihin pyrkiville. Valmennus soveltuu myös asiantuntijoille, jotka haluavat kehittyä johtajuuden taidoissa esimerkiksi tiiminvetäjän tai projektipäällikön rooleissa.

Ideaali ryhmäkoko on 15 - 20 henkilöä, jolloin vuorovaikutus tukee koko ryhmän kehittymistä. Voimme räätälöidä kokonaisuuden myös pienemmälle ryhmälle, mikäli tarpeenne on kehittää pienemmän joukon esihenkilötaitoja.

Valmennus räätälöidään yrityksen tarpeisiin

Ennen valmennuspäiviä esihenkilövalmennuksen kouluttaja käy yhdessä yrityksesi vastuuhenkilön tai -henkilöiden kanssa läpi yrityksesi strategiaa, nykytilaa ja tavoitteita.


Aloituspalaverissa

  • valmennuksen kouluttaja esittäytyy yrityksen vastuuhenkilölle tai -henkilöille
  • tutustutaan yrityksen strategiaan ja nykytilaan
  • asetetaan koulutukselle tavoitteet peilaten niitä yrityksen tahtotilaan
  • määritellään osallistujat ja koulutuksen tarkka aikataulu

Kokonaisuus toteutetaan yrityksen toiveiden mukaisesti niin, että yhden koulutuksen kesto on 4-6 kuukautta.

Hyödyt organisaatiolle

Vahvistaa

organisaation johtamista ja johtamiskulttuuria strategian suuntaisesti.

Kehittää

toimintakultturia kannustamalla ja innostamalla työntekijöitä.

esihenkilöiden osaamista tunneilmaston ja vuorovaikutuksen johtamisessa.

Uudistaa

tapoja ja toimintamalleja johtaa työyhteisöä organisaation tavoitteiden ja toimintatapojen mukaisesti.

Sisältö

Valmennus toteutetaan joko lähitapaamisina verkon kautta reaaliaikaisesti tai livenä yrityksen tiloissa tai Metropolian Myyrmäen kampuksella. Mikäli toiveena ovat verkkotapaamiset, suosittelemme yhden koulutuspäivän pilkkomista kahdeksi puolen päivän koulutuskerraksi.

Koulutuksen ohjelma voi koostua viidestä koulutuspäivästä, mutta sisältöä ja kestoa voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaisesti. Koulutukseen voi sisältyä jokaisesta teemasta yksi ennakkotehtävä sekä välitehtäviä.

Kouluttajat

Helena
Kuusisto-Ek
Helena Kuusisto-Ek on toiminut pitkään sekä johtamistyössä sekä johtamisen valmennusohjelmien vetäjänä vastaten mm. Metropolia Akatemia -kokonaisuudesta, jolla tuettiin ammattikorkeakoulu-uudistusten aikaista strategiatyötä. Hänen osaamisalueitaan ovat erityisesti strateginen johtaminen, muutosjohtaminen ja hyvän henkilöstöjohtamisen kehittäminen. Viime vuosina hän on kouluttautunut organisaation systeemiseen työskentelyyn ja hyödyntää sitä valmennuksissaan avaten osallistujille uudella tavalla heitän työorganisaatioidensa dynamiikkaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoitetaan myöhemmin

Kysy tarjous!

Lisätietoja

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä sekä asiakasympäristöön soveltuvia koulutusohjelmia yhdessä yrityksenne koulutuksista vastaavan henkilön kanssa. Myös poikkitieteelliset räätälöidyt koulutusratkaisut ovat mahdollisia - meiltä löytyy osaamista tekniikan, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan ja kulttuurialan aihepiireistä.

Toimitus- ja peruutusehdot