Keskitämme toimintamme neljälle kampukselle

Metropolia keskittää toimintansa 20 toimipisteestä neljälle kampukselle asteittain 2019 mennessä. Uudistuksen jälkeen kampukset sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä, Espoon Leppävaarassa, Helsingin Arabianrannassa sekä täysin uusi kampus rakennetaan Helsingin Myllypuroon.

  • Arabia: Luovien tekijöiden kulttuurikampus, Hämeentie 135 D ja Hämeentie 161, Helsinki - Uusi kampus Arabia135:ssa avattiin elokuussa 2018.
  • Leppävaara: Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus, Vanha maantie 6, Espoo - Kampus suljetaan 4.3.2019 alkaen ja toiminnot siirtyvät väistötiloihin.
  • Myllypuro: Hyvinvoinnin rakentajien kampus, Myllypurontie 1, Helsinki - täysin uusi kampus valmistuu 2018-19.
  • Myyrmäki: Vihreän teknologian ja bisneksen kampus, Leiritie 1, Vantaa - Laajennuksen myötä tilat ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuivat elokuussa 2018.

Tutkinto-ohjelmien sijoittuminen kampuksille


Klikkaa kuvaa nähdäksesi suurempana.

Yhteistyöhankkeita

KIRADigi

Palveluasumisen digitalisaation pilottiympäristö

 

Vaihtovirtaa

Vaihtovirtaa-projekti keskittyy Vantaan kaupungissa toimivien pk-yritysten tarpeiden ratkomiseen. Se vahvistaa Metropolian läsnäoloa ja näkyvyyttä Myyrmäessä, avaa kampuksen ovet kumppaneiden käyttöön sekä tuo ammattikorkeakoulun toiminnan kaupunkilaisten ja yritysten arkeen.

 

Live Baltic Campus

   Projektissa muotoiluajattelu ja -menetelmät valjastetaan kaupunkisuunnittelun käyttöön. Mukana on kuusi korkeakoulua ja aluetta Itämeren ympärillä: Helsinki, Riika, Tartto, Tukholma, Turku ja Uppsala.

Käyttäjälähtöinen hybridikampus

Tutustu tuloksiin: hankkeessa kerättiin Myllypuron ja Arabianrannan asukkaiden, yrittäjien, muiden palveluntarjoajien, opiskelijoiden ja henkilöstön tarpeita sekä ideoita kampusten suunnittelun tueksi. 

 

Työste

Edistää työtä vailla olevien työelämävalmiuksia ja työllistymisedellytyksiä siltaustoiminnan avulla Helsingin Myllypuron asuinalueella.

 

KINO

Kansainvälisen innovaatio-osaamisen kehittäminen korkeakouluissa ja tutkimusorganisaatioissa. Pilotointiympäristö toteutetaan Metropolian tulevalla Myllypuron kampuksella

 

Creative Campus Arabia

Hankkeen tavoitteena on kehittää Arabian aluetta luovan alan yrittäjyys- ja osaamiskeskittymänä ja sitä kautta parantaa taiteen ja luovien alojen toimijoiden toimeentuloedellytyksiä mm. tilojen yhteiskäytön ja palveluiden kautta.

Lisätietoja

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
etunimi.sukunimi@metropolia.fi

Neljälle kampukselle -blogi


Nykyiset toimipisteet

Metropolialla on nyt 9 toimipistettä pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lähivuosien aikana toiminta tiivistyy neljään kampukseen, Arabianrantaan, Espooseen, Myyrmäkeen ja Myllypuroon. Tutustu nykyisiin toimipisteisiin.