Puhtaan teknologian yhteisopintoja Vietnamiin

 

Tarkoitus on perustaa Vietnamiin, Ho Chi Ming City:iin valmennuskeskuksen FCG:n johdolla ja yhteistyössä Kajaanin AMK:n, Haaga-Helian ja Jyväskylän AMK:n kanssa. Tämä Finnish Education Center (FEC) valmentaisi 8-12 kk:n ohjelmalla Suomeen ja ammattikorkeakouluihin pyrkiviä korkeakouluopiskelijoita. Tätä ei ole vielä kukaan suomalainen yritys tai korkeakoulu tarjonnut. Suurin osa markkinoilla olevista muiden maiden valmennuskoulutuksista annetaan yliopistojen pääkampuksilla omassa maassa, eikä maassa, josta opiskelijat lähtevät. Valmennusohjelma antaisi valmiudet, jotka olisivat hyödyllisiä myös työmarkkinoilla. Erikoisopinnot olisivat hyväksi luettavissa osana tulevaa tutkintoa.

Metropolian osaamisalueesta mukana on Puhtaat Teknologiat sekä Electronics-tutkinto Sähkö - ja Automaatio osaamisalueelta. Projekti on kaksi vuotinen ja alustana käytetään ViOpen verkkoalustaa.

Hankkeen kumppaneina FCG Finnish Consulting Group Oy, Viope Solutions Ltd, Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Kaj Lindedahl
P. 040 139 8165
S-posti: etunimi.sukunimi metropolia fi