Haluatko hahmottaa paremmin osaamistasi ja oivaltaa uusia uramahdollisuuksia Suomessa? Tai haluatko oppia uutta?

Metropolian SIMHE-palveluissa (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) autamme sinua löytämään oman polkusi kohti tavoitteitasi ja onnistumaan urasi suunnittelemisessa Suomessa.

Metropolia on valmistellut Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä muiden korkeakoulujen kanssa toimenpiteitä, joilla tuetaan Ukrainasta sotaa pakenevien henkilöiden mahdollisuuksia opiskella korkeakouluissa Suomessa. Lue lisää Ukrainan pakolaisille suunnatuista palveluista.

Tunnista ja kehitä osaamistasi sekä löydä uramahdollisuutesi

Palvelumme ovat erikoistuneet korkeakoulutukseen sekä kansainvälisiin asiantuntijoihin suomalaisilla työmarkkinoilla. Tarjoamme palveluja kaikkien alojen osaajille.

Maahanmuuttajille suunnatut palvelumme ovat sinulle, joka asut Suomessa ja olet suorittanut korkeakoulututkinnon tai haluat hakea suomalaiseen korkeakouluun. 

Ura- ja koulutusohjaus

SIMHE-uraohjaus 

Henkilökohtaisessa ohjauskeskustelussa SIMHE-uravalmentajan kanssa kartoitat osaamistasi sekä sopivaa opiskelu- ja urapolkua sinulle, omiin tarpeisiisi perustuen.

Guidance Generalia -ohjausluennot

Guidance Generaliat ovat kaikille maahanmuuttajille avoimia luentoja. Aiheet auttavat sinua löytämään koulutusvaihtoehtoja ja kehittämään uramahdollisuuksiasi Suomessa.

Osaamisen tunnistaminen ja koulutusmahdollisuudet

Osaamisen tunnistaminen

Miten pääset alkuun omien osaamistesi tunnistamisessa? Metropolia tarjoaa myös tietyillä aloilla asiantuntijan tekemää osaamisen tunnistamisen palvelua rajatulle kohderyhmälle.

Koulutusmahdollisuudet ja osaamisen täydentäminen

Haluatko opiskella suomen kieltä tai kehittää ammattialasi osaamista? Metropoliassa sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja yksittäisistä opintojaksoista kokonaisiin ohjelmiin ja tutkintoihin.

Vinkkejä urasuunnitteluun ja tietoa SIMHE-toiminnasta

Vinkkejä urasuunnitteluun

Vinkkejä ja linkkejä maahanmuuttaneille uran suunnitteluun Suomessa, mm. ammatillinen pätevyys, opiskelu, työllistyminen, yrittäjyys ja kielitaidon kehittäminen. 

Tietoa kotoutumisen asiantuntijoille

Työskenteletkö kansainvälisten asiantuntijoiden kotoutumisen tai työllistymisen parissa? Metropoliassa on kehitetty SIMHE-toimintoja jo vuodesta 2016 lähtien ja olemme tuottaneet lukuisia hankkeita, julkaisuja ja seminaareja ohjaus- ja neuvontapalvelujen lisäksi.

SIMHE-palveluiden henkilötietojen käsittely ja asiakasrekisteri

Keräämme asiakkaista henkilötietoja asiakaspalvelua ja toiminnan tilastointia varten. Tutustu tietosuojaselosteisiin:

Tallennettu 4.3.2021 - 13:49