Mahdollisuuksien maisemia 2023

Aika
3.11.2023
09.00 - 17.00
Paikka

Myllypuron kampus, Helsinki (Myllypurontie 1)

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #cuwere #kulttuurihyvinvointi #mahdollisuuksienmaisemia

Save the date!

Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma kutsuu jo toista kertaa kulttuurihyvinvoinnin tutkijoita sekä eri alojen ammattilaisia keskustelemaan ja kuulemaan luovuuden ja taiteen mahdollisuuksista työelämän arjessa.

Aamupäivä on suunnattu kulttuurihyvinvointialan tutkijoille tuoden keskusteluun ajankohtaisia tutkijapuheenvuoroja.

Iltapäivä on suunnattu erilaisissa ammateissa toimiville sekä opiskelijoille, joiden työssä on osana kulttuurihyvinvoinnin edistäminen. Iltapäivä soveltuu esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatus- ja kulttuurialoilla työskenteleville, mutta myös muiden alojen ammateissa työskenteleville. Ohjelmassa kuullaan huippututkijoiden puheenvuoroja luovuudesta, taiteesta, kulttuurista ja hyvinvoinnista osana sosiaalisesti kestävän työelämän rakentamista. Työpajoissa käydään moniammatillista keskustelua samojen teemojen äärellä.

Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2022. Tapahtuma sai hyvän vastaanoton ja sille on toivottu jatkoa säännöllisenä monialaisena kohtaamisena kulttuurihyvinvoinnin teemojen äärellä.

Tapahtuman järjestää CuWeRE, joka on Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston Kulttuurihyvinvoinnin tutkimuksen ja koulutuksen osaamiskeskittymä.

Tapahtumapaikka: Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampus, Helsinki.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu syyskuussa 2023.

Katso täältä myös Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuman verkkosivut!