NÄKYMÄTÖN NÄKYVÄKSI - Viestintä ja vaikuttaminen sosiaalialalla -webinaari

Aika
9.11.2023
13.00 - 15.45
Paikka

Zoom. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #metropolia

Kuinka toteuttaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää? Millä keinoin tuoda asiakkaan ääni kuuluviin?

Jos nämä ovat kysymyksiä, joita joudut työssäsi pohtimaan, tule kuuntelemaan viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijoita, jotka kertovat keinoistaan toteuttaa vaikuttavaa viestintää. Tapahtumassa pääset myös kuuntelemaan, kuinka monin eri tavoin Metropolia AMK:n sosiaalialan (YAMK) opiskelijat ovat toteuttaneet viestintää omissa opinnoissaan ja työympäristöissään.

Webinaari pidetään 9.11.2023 klo 13.00–15.45.

Ilmoittaudu mukaan ja merkitse päivä kalenteriin! Ilmoittautuminen tulee tehdä 7.11.2023 mennessä.

OHJELMA

13:00 Tervetuloa - Jenni Viitanen

13:10 Viesti ja vaikuta sosiaalialalla - Johanna Merilä, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, Talentia - Miten sosiaalialan ammattilaiset voivat tehdä omaa työtään näkyväksi viestinnän keinoin – ja samalla vaikuttaa?

13:30 Ketä me emme kuule - Maiju Lehto, asiantuntija, Diakonissalaitos - Ketä emme kuule Suomessa - ja miksi heitä pitää kuulla? Tulevaisuustyö Diakonissalaitoksella. Miten kuulemme heitä, joilta ei ole ennen kysytty? Ja miten viesti viedään eteenpäin?

13:45 Ei mitään ilman meitä - Marika Mäkinen, viestinnän asiantuntija, päätoimittaja, Näkövammaisten liitto ry - Näkövammaisten liiton viestinnän ydintä ovat monikanavaisuus ja saavutettavuus. Viestinnän erikoisuuksina pistekirjoitus ja yhteisön sisäinen sähköpostialusta.

14:00 They said it without saying it - Curtis Powell, Social Worker and Podcaster (London, GB.) - Language analysis of people who are telling the truth in their attempts to avoid exposing themselves, and avoid dealing with issues that are of concern.

14:15 Tauko

YAMK opiskelijoiden viestintätekoja, haastattelijana Ellimari Hartman:

14:30 1: Pirstaleisen tiedon kokoaminen yhteen

14:45 2: Asiakasraadin hyödyntäminen mainonnassa

15:00 3: Vaihtoehtoisten kanavien äärellä

15:15 Palaute, keskustelua ja kysymyksiä

15:30 Lopuksi - Jenni Viitanen

15:45 Tilaisuus päättyy