Kiinnostus Metropolian englanninkielisiin tutkintoihin kasvoi yhteishaussa - kiitos kaikille hakijoille!

19.1.2022 - 16:30

Kevään 2022 ensimmäinen korkeakoulujen yhteishaku päättyi keskiviikkona 19.1.2022 klo 15. Haussa olivat mukana englanninkieliset Bachelor- ja Master’s-tutkintoon johtavat koulutukset. Metropoliaan jätettiin alustavien tietojen mukaan lähes 4700 hakemusta. Kasvua viime tammikuun hakijamääriin oli yli 40 %.

”Hakijamäärän kasvu edellisestä vuodesta on ilahduttavaa. Se heijastanee näkymää pandemian jälkeiseen tulevaisuuden uskoon. Tulos kertoo myös Metropolian panostuksesta globaaliin opiskelijarekrytointiin ja on tärkeä askel kohti koko ajan kansainvälistyvää Metropoliaa”, kertoo Metropolia jatkuvan oppimisen johtaja Heidi Rontu.

Bachelor-tutkinto-ohjelmista suosituimpia olivat Information Technology, International Business and Logistics ja Nursing. Myös Electronics-tutkinnon hakijamäärä kasvoi viime vuodesta.

Master’s-koulutuksista suosituimmat tutkinnot olivat Business Informatics, Health Business Management ja Information Technology.

Saimme hakijoita Suomen lisäksi erityisesti EU/ETA-maiden ulkopuolelta Bangladeshista, Nepalista, Pakistanista ja Sri Lankasta. 

Englanninkielisten Bachelor- ja Master's-tutkinto-ohjelmien valintakokeet järjestetään helmi-, maalis- ja huhtikuussa 2022. Valintatulokset julkaistaan 3.6.2022 mennessä opintopolku.fi-palvelussa.

Kiitos kaikille hakijoille ja onnea opiskelijavalintaprosessiin ja pääsykokeisiin!

Lisätietoja

hakijapalvelut [at] metropolia.fi