Metropolia ja Fysioline Oy sopimusyhteistyöhön kuntoutusalan kehittämiseksi

18.11.2020 - 09:30

Kuntoutuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija Fysioline Oy ja Metropolia-ammattikorkeakoulu allekirjoittivat 11.11.2020 työelämäyhteistyösopimuksen mm. syventääkseen kuntoutusalan tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä.

”Odotamme yhteistyöltä mahdollisuuksia kehittää ja konseptoida uusia potilas- ja kuntoutujalähtöisiä toimintamalleja ja teknologiaa kuntoutuksen kentälle. Metropoliassa meitä innostaa monialaisuus, vaikuttavat tilat ja positiivinen mielikuva motivoituneesta henkilöstöstä. Toiminnassamme löytyy paljon potentiaalista synergiaa”, kuvailevat Fysiolinen varatoimitusjohtaja Seppo Hoivala ja myyntijohtaja Ville Tuominen.

Fysioline on kotimainen, vuonna 1991 perustettu hyvinvoinnin edelläkävijäyritys, jonka pääkonttori sekä tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Tampereella. Noin 80 henkilöä työllistävä yritys on erikoistunut kuntosali- ja kuntoiluvälineiden, kuntoutusvälineiden ja -robotiikan sekä kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden maahantuontiin, vientiin, valmistukseen ja kauppaan. Fysioline tarjoaa myös koulutus- ja huoltopalveluita. Suomen lisäksi yrityksellä on tytäryhtiötoimintaa Ruotsissa, Baltiassa ja Saksassa.

”Fysioline on paljon muutakin kuin laitetoimittaja. Meillä on kiinnostusta tehdä kehitys- ja konsultointityötä alan hyväksi. Olemmekin iloisia siitä, että meillä on enenevässä määrin tutkimusyhteistyötä korkeakoulumaailman kanssa”, sanoo Hoivala.

”Fysiolinen ja Metropolian yhteistyö on kehittynyt vuosien saatossa, kuten itse organisaatiotkin. Metropolialla on tarjota monipuolista hyvinvoinnin ja terveysalan osaamista niin testaukseen, konseptointiin kuin asiakaskokemukseenkin liittyen. Esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden oppimisympäristössämme HyMy-Kylässä pyrimme näkemään ja kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä mutta kokonaisvaltaisesti niin, että asiakas saa saman katon alta tarvittaessa useampia opetuksen yhteydessä tuotettuja palveluita”, kertoo lehtori ja jalkaterapian tutkinto-ohjelman tutkintovastaava Pekka Anttila.

”Näenkin sopimuksen myötä Metropolian ja Fysiolinen kumppanuuden varsin valoisana ja yhteistä hyvää tuovana asiana”, summaa Anttila.

Metropolian ja Fysiolinen edustajat yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa

Sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 11.11.2020 paikalla olivat (vasemmalta) Metropoliasta Kuntoutus ja tutkiminen -osaamisalueen päällikkö Päivi Haapasalmi, toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola, lehtori ja tutkintovastaava Pekka Anttila sekä Fysioline Oy:n myyntijohtaja Ville Tuominen ja varatoimitusjohtaja Seppo Hoivala.

Lisätietoa

Fysioline Oy
Varatoimitusjohtaja Seppo Hoivala
seppo.hoivala [at] fysioline.fi (seppo[dot]hoivala[at]fysioline[dot]fi)
040 071 3857

Fysioline Oy
Myyntijohtaja Ville Tuominen
ville.tuominen [at] fysioline.fi (ville[dot]tuominen[at]fysioline[dot]fi)
040 752 0988

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Pekka Anttila
lehtori, Jalkaterapian tutkinto-ohjelman tutkintovastaava
pekka.anttila [at] metropolia.fi (pekka[dot]anttila[at]metropolia[dot]fi)
040 641 8318