Metropolian ja Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymien yhteistyösopimus uudistusallekirjoitettiin

1.10.2021 - 14:44

 Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymien yhteisten palveluiden johtajat Stefan Forsén, Eero Jokela ja Kirsi Rantala sekä toimitusjohtaja-rehtori Riita Konkola (kuvassa vasemmalla) allekirjoittivat sopimuksen.

Metropolia Ammattikorkeakoululla sekä Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymien välillä on ollut yhteistyösopimus jo vuodesta 2012. Yhteistyöhön on oltu molemmin puolin tyytyväisiä, joten sopimus haluttiin uusia samansisältöisenä kuin vuoden 2012 sopimus.

Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntayhtymien yhteisten palveluiden johtajat Stefan Forsén, Eero Jokela ja Kirsi Rantala sekä toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola allekirjoittivat sopimuksen Myllypuron kampuksella perjantaina 24.9.2021

Kuten aiemminkin jokaisesta seurakuntayhtymästä on oma oppilaitospappi Metropolian Helsingin, Espoon ja Vantaan kampuksilla. Samat oppilaitospapit jatkavat: Myllypuron ja Arabian kampuksella Tiina Kaaresvirta, Karamalmilla Jyri Hakala sekä Myyrmäessä Jukka-Mikko Karjalainen ja Hanna Vuollo.

Toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola kiitteli hyvästä ja perinteikkäästä yhteistyöstä Metropolian ja seurakuntayhtymien kesken.

Allekirjoitustilaisuudessa Metropoliasta paikalla olivat myös Maarika Kortelainen, opiskeluhyvinvointipalveluiden esihenkilö sekä
Liisa Salo, viestintäpäällikkö.

Lisätietoja

Tiina Kaaresvirta
Oppilaitospastori
P. +358 50 5677 394
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi