Metropolian kansainvälisten tutkinto-ohjelmien erillishaku SAT-testillä keväällä 2019

Tänä keväänä Metropolia tarjoaa mahdollisuuden erillishakuun kolmeen englanninkieliseen Bachelors -tutkinto-ohjelmaan:

Englanninkieliset tutkinnot ovat maksullisia EU- ja ETA-maiden ulkopuolisille opiskelijoille. Lisätietoa lukuvuosimaksukäytännöistä ja stipendeistä voit lukea täältä.

Erillishaku alkaa maanantaina 4.3. klo 8 ja päättyy tiistaina 30.4. klo 15.

SAT-testin käyttö erillishaun opiskelijavalinnoissa

Opiskelijavalinnat tehdään SAT-testin perusteella, hakijan ei tarvitse osallistua valintakokeeseen. Kaikki opiskelijavalintakriteerit täyttävät hakukelpoiset hakijat valitaan. SAT-testin perusteella tapahtuvan opiskelijavalinnan pisterajat ovat samat kuin yhteishaussa.

Ainoastaan uusimuotoinen SAT-testi (maaliskuun 2016 jälkeen suoritettu) hyväksytään. Virallinen SAT-tulosraportti tulee tilata suoraan testin järjestäjältä Metropolia Ammattikorkeakouluun.

Opiskelijaksi ottamista koskevia päätöksiä tehdään hakemuskohtaisesti sitä mukaa, kun vaaditut hakemusliitteet on ladattu hakemukselle ja SAT-testitulokset on toimitettu Metropoliaan.

SAT-testi on tentti, jota monet korkeakoulut ja yliopistot käyttävät valintapäätösten tekemiseen. Se on yhdysvaltalaisen College Boardin hallinnoima monivalintatesti, jonka tarkoituksena on mitata hakijan valmiutta korkea-asteen koulutukseen ja se tarjoaa korkeakouluille yhtenäisen mahdollisuuden hakijoiden vertailuun.

Tarkista SAT-testien päivämäärät ja rekisteröidy täältä.

 

Lisätietoa tutkinnoista ja erillishausta löytyy verkkosivuiltamme.

Hakemukset tehdään osoitteessa https://studyinfo.fi.

 

Yhteishaku suomenkielisiin AMK- ja ylempi AMK-tutkintoihin alkaa 20.3. klo 8.

 

Lisätiedot

Metropolian hakijapalvelut, hakijapalvelut [at] metropolia.fi