Metropoliassa juhlitaan joulun valmistujaisia virtuaalisesti

16.12.2021 - 15:15

Kuvituskuva

Metropoliasta valmistuu syksyn aikana yli 3200 korkeakoulutettua osaajaa. Monialaiset valmistujaiset ovat yhteiset kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan aloille. AMK-tutkintoon valmistuu noin 2710 ja ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin ennätysmäärä, 516 opiskelijaa.

Valmistujaisjuhlaan pääsee mukaan Metropolian YouTube-kanavan kautta. Valmistujat lähipiireineen pääsevät seuraamaan maanantaina 20.12. Metropolian Arabian kampukselta lähetettävää juhlaa klo 14 alkaen.

Valmistujaisjuhlassa näkyy vahvasti metropolialaisten opiskelijoiden osaaminen niin esiintymislavalla kuin sen takanakin. Elokuvan ja tv:n opiskelijaryhmä huolehtii tilaisuuden teknisestä toteutuksesta, musiikkiesityksissä kuullaan kulttuurialan lahjakkaita opiskelijoita ja muutama opiskelija pääsee ääneen myös puheissa. Työelämäpuheenvuoron juhlaan tuo Heta Hyttinen, joka nostaa esiin rohkeuden ja uskaltamisen merkitystä.

Valmistuvien opiskelijoiden puheen pitää Janita Stenroos. Hän puhuttelee ylpeänä toisia samaan aikaan valmistujia: ”Tänään voimme olla itsestämme ylpeitä. Jokaisen opintopolulla on varmasti ollut omanlaisia haasteita ja toivottavasti myös onnistumisen hetkiä. Jokainen on suorittanut opintonsa omaa tahtiaan, mutta yksi yhdistävä tekijä meidän opintopoluissamme on. Se on tämä päivä, kun jokainen meistä valmistuu.”

Metropolian valmistujaisjuhla 20.12.2021 on katsottavissa Metropolian YouTube-kanavalla  Virtuaalivalmistujaiset 20.12.2021

Lisätietoja

Minna Kaihovirta
dialogipäällikkö
minna.kaihovirta [at] metropolia.fi

Moona Paarto
tuottaja
moona.paarto [at] metropolia.fi