Reetta Holopainen: Procurement-opinnot laajensivat ammatillista verkostoa

10.10.2022 - 09:00

Reetta HolopainenReetta Holopainen työskentelee kansainvälisessä rahoituslaitoksessa Procurement Officerina. Hän hakeutui opiskelemaan hankintatoimea englanninkieliseen Procurement, Master of Business Administration -tutkinto-ohjelmaan, koska hän halusi vahvistaa hankintaosaamistaan nimenomaan kansainvälisessä toimintaympäristössä.

– Paikasta riippumaton verkko-opiskelu on joustavammin sijoitettavissa aikatauluihin ja luentotallenteilta on helppo käydä kertaamassa asioita. Vapaa-valintaisiin opintoihin olen voinut valita omassa työssäni tarpeellisia aiheita, Reetta kiittelee.

Opinnot ovat vastanneet hyvin Reetan odotuksia.

– Opetus on korkeatasoista ja kouluttajilla on paljon myös käytännön osaamista hankintakentästä. Luennoilla on ollut useita kiinnostavia vierailijoita yritysmaailmasta, mikä on osaltaan auttanut linkittämään aiheita omaan toimintaympäristöön. Opinnoista onkin ollut paljon käytännön hyötyä ja teoreettinen osaamiseni on vahvistunut, Reetta kertoo.

– Ehkä hienointa on kuitenkin ollut ryhmätyöskentely muiden osallistujien kanssa ja ammatillisen verkoston laajeneminen, kiittelee Reetta muiden aikuisopiskelijoiden tapaan.

Lisätietoja

Procurement Master's -ohjelmassa opiskelu