Rakennusyhtiö Pohjola Rakennus ja Metropolia edistävät yhteistyössä kestävää rakentamista

9.6.2022 - 14:00

Rakennusyhtiö Pohjola Rakennus ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat solmineet 3.6.2022 työelämäyhteistyösopimuksen.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota Metropolian opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua Pohjola Rakennuksen toimintaan harjoitteluiden, innovaatioprojektien, opinnäytetöiden ja hankeyhteistöiden keinoin. Pohjola Rakennus vahvistaa työnantajakuvaansa opiskelijoiden parissa muun muassa tarjoamalla erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyön päämääränä on jakaa yhteistä asiantuntemusta sekä edistää Pohjola Rakennuksen henkilöstön osaamisen kehittämistä.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on vuonna 1989 perustettu vakaasti kasvava suomalainen perheyritys. Rakennusyhtiö on keskittynyt asuinkerrostalojen rakentamiseen ja on tunnettu erityisesti vahvasta aluesuunnittelun osaamisesta sekä hankekehityksestä. Pohjola Rakennus on yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä ja yhtiössä työskentelee noin 300 työntekijää.

”Me Pohjola Rakennuksella haluamme panostaa nuoriin, potentiaalisiin rakennusalan osaajiin. Metropolian kanssa solmitun yhteistyön ansiosta pääsemme tarjoamaan vuosittain kymmenille opiskelijoille työmahdollisuuksia yrityksessämme ja kehittämään toimintaamme heidän kanssaan. Perheyrityksenä pitkäjänteiset yhteistyöt ovat meille luontaisia ja odotammekin innolla millaisia uusia innovaatioita sekä työelämän uudistamista pääsemme toteuttamaan yhdessä Metropolian kanssa”, Pohjola Rakennuksen toimitusjohtaja Esa Neuvonen iloitsee.

”Tällä yhteistyöllä parannamme opiskelijoidemme työelämätaitoja muun muassa kestävän kehityksen ja opiskelijayrittäjyyden osalta. Tarjoamme Pohjola Rakennukselle ratkaisuja alaamme vaivaavaan osaajapulaan jatkuvan oppimisen ja täydennyskoulutuksen avulla”, sanoo kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri.

Pohjola Rakennus ja Metropolia

Kuvassa vasemmalta Esa Neuvonen Pohjola Rakennuksesta ja Riitta Konkola sekä Katariina Rönnqvist Metropoliasta.

Lisätietoja:

Metropolia Ammattikorkeakoulu
osaamisaluepäällikkö, kiinteistö- ja rakennusala
Jorma Säteri
jorma.sateri [at] metropolia.fi (jorma[dot]sateri[at]metropolia[dot]fi)

Pohjola Rakennus Oy Suomi
toimitusjohtaja
Esa Neuvonen
esa.neuvonen [at] pohjolarakennus.fi (esa[dot]neuvonen[at]pohjolarakennus[dot]fi)

Tutustu Pohjola Rakennuksen verkkosivuun.