Respecta ja Metropolia yhteistyöhön kuntoutusalan kehittämiseksi

17.3.2021 - 14:00

Suomen johtava apuvälinealan toimija Respecta Oy ja Metropolia Ammattikorkeakoulu vahvistavat yhteistyötään työelämäyhteistyösopimuksella. Sopimus allekirjoitettiin 16.2.2021.

Respecta tarjoaa palveluita ja apuvälineitä, jotka auttavat ihmisiä säilyttämään ja ylläpitämään liikunta- ja toimintakykyä sekä itsenäisyyttä. Yrityksellä on 15 toimipistettä sekä vastaanotot noin 20 sairaalassa, terveyskeskuksessa ja kuntoutuslaitoksessa ympäri Suomen.

Metropolian ja Respectan välistä yhteistyötä on tehty jo pitkään. Opiskelijoiden työelämäharjoittelut ovat olleet merkittävä yhteistyön muoto. Respecta on tarjonnut opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia valtakunnallisesti jo vuosien ajan.

Lisäksi toimijat ovat järjestäneet yhdessä koulutuksia ja tapahtumia, joista amputaatio- ja dysmeliapotilaiden Rajaton-tapahtuma on ollut näkyvin.

”Yhteistyötä on nyt mukava laajentaa ja kehittää. Myllypuron kampuksen uudet tilat sekä uuden teknologian investoinnit antavatkin paljon mahdollisuuksia monipuolisen yhteistyön kehittämiseen Metropolian ja Respectan välillä”, sanoo apuvälinetekniikan tutkintovastaava Toni Nisula Metropoliasta.

”Yhteistyö Metropolian kanssa mahdollistaa meille näköalapaikan alan koulutukseen ja tutkimukseen sekä varhaisen kontaktin tulevaisuuden tekijöiden kanssa. Lisäksi saamme olla yhdessä kehittämässä ratkaisuja ihmisten toimintakyvyn ylläpitämiseksi”, kommentoi Respectan toimitusjohtaja Sasu Leskelä.

Lisätietoa

Respecta Oy
Sasu Leskelä, CEO
+358 40 348 8567

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Toni Nisula, tutkintovastaava
+358 40 641 8012
toni.nisula [at] metropolia.fi (toni[dot]nisula[at]metropolia[dot]fi)

Metropolian ja Respectan edustajia yhteiskuvassa.

Kuvassa vasemmalta: tutkintovastaava Toni Nisula, asiakkuuspäällikkö Katariina Rönnqvist, toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola, toimitusjohtaja Sasu Leskelä ja HR Business Partner Jenni Erola.