Liiketalouden monimuoto-opintojen väyläopinnot

Perustiedot

Kesto / Ajankohta
lukuvuosi 2024-2025
Laajuus
60 ECTS
Aloituspaikat
3
Hinta
300 €

Aloita tradenomiopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa

Aloita tradenomiopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa ja pääset tutkinto-opiskelijoiden mukaan opiskelemaan ensimmäisen vuoden opintoja. Ensimmäisen vuoden opinnot suoritettuasi voit hakea avoimen väylän haussa tutkinto-opiskelijaksi, mikäli hakuvaatimukset täyttyvät.

Sisältö ja toteutustapa

Liiketalouden monimuotototeutuksen avoimen AMK:n väyläopinnot (aiempi termi polkuopinnot) pitää sisällään 60 opintopisteen verran liiketalouden ohjelman perusopintoja. Polun opinnot suoritetaan tutkinto-opiskelijoiden ryhmän mukana, opetusta on kolmena tai neljänä arki-iltana klo 17 alkaen. Osassa opintoja on lähiopetusta Myyrmäen kampuksella ja osassa tunnit ovat Zoomin/Teamsin välityksellä. Perusopinnoista osa toteutetaan syyslukukauden 2024 aikana ja osa kevätlukukauden 2025 ensimmäisellä periodilla tammi-maaliskuun aikana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu liiketalouden monimuotototeutuksen väyläopintoihin avoimen amk:n ilmoittautumisjärjestelmässä!

Ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkaviin AMK-väyliin on avoinna 5.8.2024 klo 10.00 - 6.8.2024 klo 23.59.

Liiketalouden monimuotototeutuksen avoimen AMK:n väyläopinnoissa on kolme opiskelupaikkaa. Opiskelijat valitaan ilmoittaumisjärjestyksen ja ryhmähaastattelun perusteella. Erilliseen ryhmähaastatteluun kutsutaan kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ryhmähaastattelu pidetään maanantaina 12.8.2024 klo 14 ja klo 16 välillä, kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostiin viikolla 32.

Hakijoita, joiden koulusivistyskieli ei ole suomi/ruotsi, pyydetään tekemään Dialang-kielitesti (valitse Tehtäväohjeet suomeksi) ja ottamaan tulokset mukaan haastatteluun. Lue lisää opiskeluvalmiuksista.

Tutustu ennen ilmoittautumista avoimen AMK:n opiskeluohjeisiin ja avoimen AMK:n maksu- ja peruutusehtoihin.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat orientointi-illoilla 19.-21.8.2024, syyslukukauden opinnot käynnistyvät 26.8.2024 alkavalla viikolla. Mikäli tulet valituksi opiskelemaan, tutustu aloittavan opiskelijan materiaaliin.

Kielitaito

Metropolian "Sovellusohje Metropolian kieli- ja viestintäopintoja koskeviin toimintatapoihin" mukaan suomenkielisissä tutkinto-ohjelmissa suomen kielen ammatillisten viestintätaitojen omaksuminen edellyttää lähtötasoa B2. Opiskelija on itse vastuussa siitä, että hänellä on korkeakouluopintoihin riittävät suomen ja englannin kielen taidot. Dialang-testituloksen ja haastattelun perusteella tutkinto-ohjelma saattaa kutsua sinut erilliseen kielikokeeseen, jossa sinun tulee osoittaa opiskelun vaatima kielitaso.

Kannattaa huomioida, että liiketalouden suomenkielisissä opinnoissa käytetään englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Opiskeluvalmiudet

Avoimen AMK:n opiskelijalta edellytetään samoja opiskeluvalmiuksia kuin ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoilta. Opiskelija itse vastaa siitä, että hänellä on vaadittavat opiskeluvalmiudet. Tällaisiin valmiuksiin lukeutuvat mm. tiedonhakutaidot ja essee-vastauksen kirjoittaminen. Toisen asteen koulutus (lukio, ammattioppilaitos) antaa yleensä hyvän pohjan korkeakoulutasoisiin opintoihin.

Yhteystiedot

Opinto-ohjaaja Katja Hänninen
+358 40 569 4996
Katja.Hanninen [at] metropolia.fi (Katja[dot]Hanninen[at]metropolia[dot]fi)

Pidätämme oikeudet muutoksiin haun alkuun saakka.

Väyläopintojen aloitus Metropoliassa

Tervetuloa opiskelemaan väyläopintoja Metropoliaan!

Lue alta kaikki Metropolian väyläopiskelijoita koskevat yhteiset ohjeet sekä omaa ryhmääsi koskevat ohjeet.

Liiketalouden monimuotoväyläopintojen aloitusohjeet

Opinnot alkavat orientointi-illoilla 19.-21.8.2024, syyslukukauden opinnot käynnistyvät 26.8.2024 alkavalla viikolla.