Vihreän siirtymän tuotekehitys -koulutus

Perustiedot

Kesto / Ajankohta
8 kk
Laajuus
60 opintopistettä
Hinta
Maksuton

Opiskele itsenäisesti vihreän siirtymän osaajaksi

Tule opiskelemaan vihreän siirtymän perusteet maksuttomassa verkko-opintokokonaisuudessa. Opintokokonaisuus suoritetaan täysin itsenäisesti Moodle -työympäristössä, ja kokonaisuus on pyritty integroimaan työelämään, joten voit suorittaa opinnot työsi ohessa.

Opintokokonaisuus on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen kokonaisuus sisältää yleistietoa vihreästä siirtymästä. Tähän kuuluvat kurssit vihreän siirtymän opintokokonaisuus, kiertotalous, puhtaat energiaratkaisut, P2X ja vihreän energian varastointi ja käyttö. Toinen kokonaisuus keskittyy vihreään siirtymään tuotesuunnittelussa ja tuotekehityksessä. Tähän kuuluvat kurssit elinkaarilaskenta, vihreä siirtymä tuotantoprosesseissa, vihreän siirtymän toimitusketju/logistiikka, vihreän siirtymän tuotekehitys/tuotesuunnittelu ja vihreän siirtymän sovalta projekti.

Voit myös suorittaa yksittäisiä kursseja oman tarpeesi ja mielenkiintosi mukaan. Lue lisää sisällöstä kohdasta Koulutuksen perustiedot.

Vihreä siirtymä on mahdollisuus. Vihreä siirtymä avaa suomalaiselle elinkeinoelämälle ennennäkemättömän mahdollisuuden luoda uutta: osaamista, työpaikkoja, kansainvälisesti kilpailukykyistä tuotantoa.

Tervetuloa opiskelemaan ja innostumaan vihreästä siirtymästä!

Koulutuksen perustiedot

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumisaika 21.8.2024 – 31.12.2024.
Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä.

Lisätietoa

Harri Nordlund
Hankepäällikkö
harri.nordlund [at] metropolia.fi (harri[dot]nordlund[at]metropolia[dot]fi)