Big-Flash - kestävästi kohti kilpailukykyä

Big-Flash -hankkeessa tarjoamme yrityksille mahdollisuutta hyödyntää nousevia teknologioita, kuten

  • kobotiikka
  • autonominen robotiikka
  • IoT+5G
  • tekoäly ja koneoppiminen.

Sovellamme osaamistamme näistä teknologioista ketterien projektien avulla yrityskumppaneidemme projektiaiheista. Yritysten projektimahdollisuuksia ratkotaan alkukartoituksen eli SPIN-menetelmän avulla, jossa juuri selvitämme miten voimme olla avuksi ja selvitämme kehityskohteen teknologian avulla ratkottavaksi.

Projektityötä voidaan tehdä Uudenmaan alueen yritysten kanssa, jotka täyttävät de minimis -tuen ehdot. Kysy tästä lisää!

Big-Flash -kestävästi kohti kilpailukykyä

Big-Flash on Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Vantaan kaupungin kaksivuotinen yhteishanke (A77490) 1.8.2021-31.7.2023. Tarkoituksenamme on nostaa Uudenmaan alueen yritysten kilpailukykyä kestävästi neljän nousevan teknologiateeman kautta.

Tarkoituksena on rohkaista ja mahdollistaa uuden teknologian hyödyntäminen yrityksissä. Suomessa teknologiaosaaminen on jäänyt huomattavasti muista maista jälkeen, ja hankkeessa vastataan tähän haasteeseen.

Projektimallit

Perusteellisen tarvekartoituksemme (SPIN) avulla pyrimme yhdessä löytämään yrityksen keskeisimmän tarpeen, johon voidaan vastata hankkeen resurssien ja asiantuntijaosaamisen avulla. SPIN-työpajassa kehitetty aihio viedään ensimmäiseen projektivaiheeseen Suvituuleen.

Projekteja toteutetaan kolmessa eri vaiheessa, jossa potentiaalisia ideoita en kehitetty yhdessä pitkäkestoisesti. Tarjoamamme projektipalvelut ovat

  • Suvituuli
  • Salama
  • Iso myrsky

Projektimallien havainnekuva, jossa piirrettynä SPIN, Suvituuli, Salama ja Iso myrsky

Projektikokonaisuudet on luotu siten, että on mahdollista viedä potentiaalinen idea jopa laajamittaiseen toteutukseen saakka.

Lisää tietoa hankkeesta

Hankeen päätöstapahtuma järjestetään Heurekassa 26.5.2023, lue lisää Big-Flashin tapahtumasivulta.

Tapahtumajuliste, jossa ympärillä kuvia, joissa ihmisiä, sekä keskellä tekstit Hankkeen päätöstapahtuma Heurekassa 26.5.23, klo 13-16

Yhteystiedot

Tiina Vuorijärvi, projektipäällikkö

tiina.vuorijarvi [at] metropolia.fi (tiina[dot]vuorijarvi[at]metropolia[dot]fi)