Meeting the Odyssey -hanke

Culture – European Union.

Hanke on päättynyt 1.4.2017.

Metropolia on mukana eurooppalaisessa teatterikiertueprojektissa Meeting the Odyssey (2013-2017), joka on osa EU:n Creative Europe – ohjelmaa.

Kolmen kesän aikana nähdään yli sata esitystä, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia ympäri Eurooppaa. Kiertueprojektin tarkoituksena on synnyttää kohtaamisia eri maiden, sukupolvien ja kielirajojen yli. Teatteri Viirus johtaa “Meeting the Odyssey” -projektia, jolla on 14 yhteistyökumppania 11 eri maasta ympäri Eurooppaa.

Metropolian vastuulla on hankkeen jatkuvan arvioinnin suunnittelu ja toteutus yhdessä projektin koko henkilökunnan kanssa. Tavoitteena on saada taiteellinen, tekninen ja hallinnollinen henkilöstö arvioimaan ja kehittämään työtään hankkeen aikana. Yhteinen pohdinta auttaa jokaista kehittämään omaa osaamistaan ja oppimaan yhdessä, mikä luo hyvää pohjaa tuleville kiertueille. Arviointi perustuu Leena Björkqvistin kehittämään projektiarvioinnin 3x3 malliin, joka on kuvattu Kartta, kompassi ja kello, projektiarvioinnin oppaassa (Issuu).

Meeting the Odysseyn viralliset sivut

Lisätietoa

tki-info [at] metropolia.fi (tki-info[at]metropolia[dot]fi)

Leena Björkqvist, kulttuurituotannon lehtori
p. 040 1427579
leena.bjorkqvist [at] metropolia.fi (leena[dot]bjorkqvist[at]metropolia[dot]fi)