HyMy-kylän ohjattu ryhmätoiminta

Ohjattu ryhmätoiminta

Asiantunteva ja moniammatillinen opiskelijajoukkomme on valmiina ohjaamaan entistäkin monipuolisempaa ryhmätoimintaa. Ryhmätoiminnasta vastaavat ohjaavat opettajamme, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

Palvelutarjonnassamme on mm.

  • toimintakykyä tukevaa ja terveyttä edistävää laite- ja kehonpainoharjoittelua HUR-kuntosalillamme sekä muissa liikuntatiloissamme
  • yhteistyökumppaniemme sopimusryhmien ohjattua vesiliikuntaa terapia-altaassamme sekä muuta ryhmätoimintaa

LiLi-Ryhmä

Fysioterapeuttiopiskelijamme ohjaavat opettajan opastuksella seniorijumppaa Myllypuron kampuksen liikuntasalissa ensi keväänä. Yksi liikuntakerta sisältää yhteisesti ohjatun alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn sekä yksilöllisesti ohjattuja lihaskunto- ja tasapainoharjoitteita. Kaikki harjoitteet voi suorittaa istuen tai seisten.

Harjoittelukertoja on yhteensä 6 ja ne ovat:

Keskiviikko 31.1 klo 10.00–11.30

Keskiviikko 7.2 klo 10.00–11.30

Keskiviikko 14.2 klo 10.00–11.30

Keskiviikko 28.2 klo 10.00–11.30

Keskiviikko 6.3 klo 10.00–11.30

Keskiviikko 13.3 klo 10.00–11.30

Harjoituksia ei ole 21.2 talviloman takia.

Kokoontuminen on klo 10.00 HyMy-kylän aulassa ja harjoittelu aloitetaan klo 10.15 liikuntasalissa. Mukaan tarvitsee sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä juomapullon.

Kertamaksu on 6e/henkilö.

Ensi kevään kurssi on nyt täynnä, kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Tiedustelut ja yleiset kysymyksen voi ohjata sähköpostiin: nina.talvitie [at] metropolia.fi (nina[dot]talvitie[at]metropolia[dot]fi) tai soittamalla 050-5742748. Vastaan myös mielelläni ryhmää koskeviin kysymyksiin.

Sinun parhaaksi

HyMy-kylässä tärkein tavoitteemme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja kiireettömästi, yksilöllinen tilanteesi huomioiden.

Sinun on hyvä tietää, että

  • HyMy-kylässä toimit asiakkaana oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista. Kaikista palveluistamme vastaavat ohjaavat opettajamme, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisia.
  • opiskelijan sinulle tekemän tutkimus- ja kuntoutumissuunnitelman tarkastaa ja hyväksyy aina ohjaava opettaja, joka on terveydenhuollon ammattilainen.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla vastaavan opiskelijan lisäksi hänen opiskelijakollegoitaan seuraamassa tilannetta.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla useampi opiskelija seuraamassa tilannetta.

Palautteesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiantuntevaa, kiireetöntä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Palautteesi on meille tärkeää toiminnan ja palvelujen kehittämisen kannalta. Anna meille palautetta, jotta osaamme kehittää toimintaamme. Vastaa asiakaspalautekyselyyn e-lomakkeella.

HyMy-kylän potilasasiamies

  • antaa tietoa asiakkaan oikeuksista ja asemasta
  • neuvoo ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä
  • neuvoo potilaslakiin liittyvissä asioissa

Potilasasiamies ei anna selvityksiä tai ota kantaa hoitopäätöksiin tai mahdollisiin hoitovahinkoihin.

Voit jättää yhteydenottopyynnön potilasasiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen potilasasiamies.hymykyla [at] metropolia.fi (potilasasiamies[dot]hymykyla[at]metropolia[dot]fi)

Vakuutus

Metropolia Ammattikorkeakoululla on potilasvakuutus, joka korvaa potilasvahinkolain piiriin kuuluvat potilasvahingot. Metropolialla on lisäksi yleinen vastuuvakuutus opetustoiminnan vahinkotapahtumia varten. Vastuuvakuutuksen ehdot ovat nähtävissä HyMy-kylässä.

Asiakas- ja henkilörekisteri

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylän opetusasiakas- ja henkilörekisteri