Hinnasto

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla alennus -20%.

Alkuvuoden tarjous:

kun varaat helmikuulle kaksi fysioterapiakäyntiä, saat edullisemman käynnin maksutta. 

Hinnasto
Käynnin tarkoitusKestoHinta
Ensikäynti45-60 minuuttia30 €
Jatkokäynti45-60 minuuttia30 €
Kävely-/juoksuanalyysi (Huom. edellyttää ensikäynnin fysioterapiaopiskelijalla 30 €) 60 minuuttia50 €
Kehonkoostumusmittaus fysioterapiakäynnin yhteydessä-15€

Fysioterapeutti-opiskelija ohjaa opetusasiakasta kuntosalilla.HyMy-kylän® fysioterapiapalveluissa sinut kohdataan kiireettömästi ja asiantuntevasti Metropolia Ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijoiden toimesta, ohjaavan opettajan valvonnassa. 

  • Ensikäynnillä teemme sinulle fysioterapeuttisen tutkimuksen, jossa kartoitetaan tavoitteesi, toiveesi ja tarpeesi. 
  • Ensikäynnin pohjalta laadimme yhdessä tavoitteitasi tukevan jatkosuunnitelman.
  • Fysioterapiakäyntisi voi sisältää esimerkiksi toimintakyvyn tutkimista, terapeuttisen harjoittelun ohjausta, manuaalista käsittelyä sekä terveyden edistämistä. 

Pukeuduthan käynnille rentoon vaatetukseen, jossa pystyt liikkumaan helposti. Toimintakyvyn tutkimukset tehdään pääsääntöisesti alusvaatteissa. Voit varata käynnille mukaan myös shortsit ja hihattoman paidan. 

Mitä fysioterapeutti tekee?

Fysioterapeutti on ihmisten toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia ja liikkumista edistävä monitaitoinen ammattilainen. Fysioterapeutin osaamista tarvitaan erityisesti silloin kun ikääntyminen, vamma, kipu, sairaus, toimintahäiriö tai yksilön arjessa oleva tekijä rajoittaa yksilön tai väestön toimintakykyä. Fysioterapeutin työpanos yksilön tai ryhmien terveyden edistämisessä on merkittävä. 
 

Sinun parhaaksi

HyMy-kylässä tärkein tavoitteemme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja kiireettömästi, yksilöllinen tilanteesi huomioiden.

Sinun on hyvä tietää, että

  • HyMy-kylässä toimit asiakkaana oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista.
  • opiskelijan sinulle tekemän tutkimus- ja kuntoutumissuunnitelman tarkastaa ja hyväksyy aina ohjaava opettaja.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla vastaavan opiskelijan lisäksi hänen opiskelijakollegoitaan seuraamassa tilannetta.
  • Jos näytät alle 13-vuotiaalta, tarkistamme ikäsi, sillä alle 13-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus toimintaan osallistumiseen.

Palautteesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiantuntevaa, kiireetöntä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Palautteesi on meille tärkeää toiminnan ja palvelujen kehittämisen kannalta. Anna meille palautetta, jotta osaamme kehittää toimintaamme. Vastaa asiakaspalautekyselyyn e-lomakkeella.

HyMy-kylän potilasasiamies

  • antaa tietoa asiakkaan oikeuksista ja asemasta
  • neuvoo ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä
  • neuvoo potilaslakiin liittyvissä asioissa

Potilasasiamies ei anna selvityksiä tai ota kantaa hoitopäätöksiin tai mahdollisiin hoitovahinkoihin.

Voit jättää yhteydenottopyynnön potilasasiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen potilasasiamies.hymykyla [at] metropolia.fi

Vakuutus

Metropolia Ammattikorkeakoululla on potilasvakuutus, joka korvaa potilasvahinkolain piiriin kuuluvat potilasvahingot. Metropolialla on lisäksi yleinen vastuuvakuutus opetustoiminnan vahinkotapahtumia varten. Vastuuvakuutuksen ehdot ovat nähtävissä HyMy-kylässä.

Asiakas- ja henkilörekisteri

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylän opetusasiakas- ja henkilörekisteri

Tallennettu 22.1.2020 - 14:44