Metropolian kampukset avautuvat vaiheittain - pääsääntöisesti etätyöskentely ja -opiskelu jatkuvat.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Toiminta on keskeytetty toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Kaikkiin ajan varanneisiin ollaan oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Lue lisää koronavirustilanteen vaikutuksista Metropolian toimintaan

Oppimisympäristössä toiminta perustuu fysioterapiaopiskelijoiden käytännön harjoitteluun ja kuntoutusalan monialaiseen yhteistyöhön kliinisten opettajien ohjauksessa.

Fysioterapeuttiopiskelijoiden oppimistilanne

Ensimmäinen käynti opetusasiakkaana sisältää ohjaavan opettajan valvonnassa fysioterapiaopiskelijan toteuttaman haastattelun, toimintakyvyn tutkimisen ja arvioinnin sekä fysioterapiasuunnitelman, jossa asetetut tavoitteet ovat opetusasiakkaan omia tavoitteita. Tämän jälkeen jatkokäynnit ja käyntien sisältö ohjautuvat opetusasiakkaan fysioterapiasuunnitelman, tavoitteen ja tarpeen mukaan. 

Fysioterapiaopiskelijat suorittavat keväällä harjoitteluaan 3.2.-22.5.2020.
 

Mitä fysioterapia on?

Fysioterapia on ihmislähtöistä ja tukee henkilön toimintakyvyn ylläpysymistä ja kehittymistä kokonaisvaltaisesti, huomioiden henkilön yksilölliset tarpeet. Fysioterapian käytännön työ on monimuotoista ja voi olla yhdistelmänä esimerkiksi vuorovaikutusta ja kuuntelua, toimintakyvyn arviointia ja ohjausta, terapeuttista harjoittelua erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tarvittaessa esimerkiksi manuaalista ja fysikaalista terapiaa.

Terveydenedistämiseen kuuluu terveysneuvontaa sekä liikuntaryhmien ohjausta. Fysioterapeutti auttaa myös sopivien liikuntamuotojen valinnassa, liikkumista ja toimintakykyä helpottavien apuvälineiden ohjauksessa ja käyttämisessä. 


Tiedustelut ja ajanvaraus: 040 334 5629, 040 653 1722

Hinnasto

  • Ensikäynti fysioterapeuttiopiskelijalla (45 - 60 min): 30,00 €
  • Jatkokäynti fysioterapeuttiopiskelijalla (45 - 60 min):  30,00 € 
  • Allasterapiakäynti fysioterapeuttiopiskelijalla (45 min): 30,00 € 
     
Liikelaboratorion 2D-järjestelmä
HyMy-kylässä on liikelaboratorio, joka on myös fysioterapiatutkinnon käytössä. Liikelaboratorion toiminta alkaa uudella kampuksella syksyllä 2020.
Tallennettu 22.1.2020 - 14:44