Jalkaterapiapalvelut

Ajankohtaista

HyMy-kylän jalkaterapian kevään 23 ajat ovat nyt varattu täyteen. Emme voi valitettavasti enää ottaa uusia aikoja vastaan. Mikäli haluatte, voitte jättää nimenne jonotuslistaan josta teille voidaan soittaa peruutusaikoja. Jonotusvarauksen voitte tehdä soittamalla asiakaspalveluumme. Huomioikaa, että peruutusajat voivat tulla hyvinkin pienellä varoitusajalla. Emme myöskään varaa enää uusia pohjallisasiakkaita tälle keväälle. Jalkaterapian palvelut jatkuvat jälleen laajemmin syksyllä 23.

HyMy-kylän Osteopatia palvelut voivat myös tarjota helpotusta alaraajojen vaivoissa. Olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluun osteapatia ajoista.

Hinnasto

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla alennus -20%. Alennus ei koske Footbalance tuotteita.

Mikäli tarvitset yksilölliset tukipohjalliset, tiedustele vapaita aikoja asiakaspalvelustamme. Tukipohjallisia valmistavat myös apuvälinetekniikan opiskelijamme.

Jalkaterapiapalveluiden hinnasto
KestoHinta-20 %
Arviointikäynti60-75 minuuttia35 €28 €
Jatkokäynti60-75 minuuttia35 €28 €
Pikapohjalliset60 €48 €
Yksilölliset tukipohjalliset (Mahdollista myös Apuvälinetekniikan opiskelijan kautta)140 €112 €
Footbalancen tukipohjalliset120 €-
Pieni varvasortoossi20 €16 €
Iso varvasortoosi (sis. seurantakäynnin)40 €32 €
Kynnen oikaisu (sis. seurantakäynnin)60 €48 €
Kynnen laserhoito kynsisieneen (4x sarja)80 €64 €
Iontoforeesi jalkojen hikoiluun (4x sarja)80 €64 €
Manuaalinen terapia (4x sarja)80 €64 €
Fysikaalinen hoito (4x sarja)80 €64 €
Syylän Hoito (4x sarja)80 €64 €

Jalkaterapian opiskelija tutkii opetusasiakkaan jalkaa.Jalkaterapia Palvelut

HyMy-kylän jalkaterapiapalveluissa sinut kohdataan kiireettömästi ja asiantuntevasti Metropolia Ammattikorkeakoulun jalkaterapeuttiopiskelijoiden toimesta. Palveluista vastaavat ohjaavat opettajamme, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisia.

  • Ensikäynnillä selvitämme jalkojesi terveydentilan erilaisilla alaraajojen ja jalkaterän tutkimuksilla.
  • Ensikäyntisi pohjalta laadimme yhdessä omia tavoitteitasi tukevan jatkosuunnitelman.
  • Käynnin aikana saat myös lisätietoa ja ennaltaehkäiseviä neuvoja jalkojen terveyteen liittyen.

Jalkaterapiakäyntisi voi sisältää esimerkiksi yksilöllisten tukipohjallisten valmistusta, iho- ja kynsimuutoksiin liittyviä toimenpiteitä, terapeuttisen harjoittelun ohjausta, manuaalista käsittelyä sekä alaraajojen ja jalkojen asennon ja linjauksien tutkimista.

Mitä jalkaterapeutti tekee?

Jalkaterapeutti on jalkaterveyden edistämisen ja alaraajojen monipuolisen tutkimisen, hoitamisen ja kuntouttamisen korkeasti koulutettu asiantuntija. Ammatissaan hän tekee itsenäisesti kliinisiä päätöksiä sekä hoito- ja kuntoutussuunnitelmia. Jalkaterapeutti on kansainvälisesti arvostettu ammatti.

Sinun parhaaksi

HyMy-kylässä tärkein tavoitteemme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja kiireettömästi, yksilöllinen tilanteesi huomioiden.

Sinun on hyvä tietää, että

  • HyMy-kylässä toimit asiakkaana oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista. Kaikista palveluistamme vastaavat ohjaavat opettajamme, jotka ovat terveydenhuollon ammattilaisia.
  • opiskelijan sinulle tekemän tutkimus- ja kuntoutumissuunnitelman tarkastaa ja hyväksyy aina ohjaava opettaja, joka on terveydenhuollon ammattilainen.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla vastaavan opiskelijan lisäksi hänen opiskelijakollegoitaan seuraamassa tilannetta.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla useampi opiskelija seuraamassa tilannetta.

Palautteesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiantuntevaa, kiireetöntä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Palautteesi on meille tärkeää toiminnan ja palvelujen kehittämisen kannalta. Anna meille palautetta, jotta osaamme kehittää toimintaamme. Vastaa asiakaspalautekyselyyn e-lomakkeella.

HyMy-kylän potilasasiamies

  • antaa tietoa asiakkaan oikeuksista ja asemasta
  • neuvoo ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä
  • neuvoo potilaslakiin liittyvissä asioissa

Potilasasiamies ei anna selvityksiä tai ota kantaa hoitopäätöksiin tai mahdollisiin hoitovahinkoihin.

Voit jättää yhteydenottopyynnön potilasasiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen potilasasiamies.hymykyla [at] metropolia.firel="noopener noreferrer" target="_blank"

Vakuutus

Metropolia Ammattikorkeakoululla on potilasvakuutus, joka korvaa potilasvahinkolain piiriin kuuluvat potilasvahingot. Metropolialla on lisäksi yleinen vastuuvakuutus opetustoiminnan vahinkotapahtumia varten. Vastuuvakuutuksen ehdot ovat nähtävissä HyMy-kylässä.

Asiakas- ja henkilörekisteri

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylän opetusasiakas- ja henkilörekisteri