Metropolian kampukset avautuvat vaiheittain - pääsääntöisesti etätyöskentely ja -opiskelu jatkuvat.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Toiminta on keskeytetty toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Kaikkiin ajan varanneisiin ollaan oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Lue lisää koronavirustilanteen vaikutuksista Metropolian toimintaan

Yksilöllisen jalkaterapiasuunnitelman tekemiseksi jalkaterapeuttiopiskelija arvioi opetusasiakkaan pystyasennon, kävelyn, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Hän kartoittaa opetusasiakkaan jalkojen omahoidon tason ja tutkii kenkien sopivuuden. Lisäksi jalkaterapeuttiopiskelija arvioi iho- ja kynsimuutokset sekä alaraajojen ja jalkaterien kivun.

Jalkaongelmien ehkäisemiseksi jalkaterapeuttiopiskelija antaa jalkojen omahoidon opetusta ja ohjausta opetusasiakkaalle ja opetusasiakasryhmille. Hän toteuttaa iho- ja kynsimuutosten jalkaterapiaa monipuolisin menetelmin, joihin kuuluu mm. kemiallinen kynnenpoisto ja kynnen jousioikaisu.

Eri menetelmien avulla jalkaterapeuttiopiskelija tukee ja korjaa jalkaterän alueen asento- ja toimintapoikkeamia sekä alaraajojen linjausvirheitä ja lihasepätasapainoa.

puvälineterapiaan kuuluu yksilöllisten tukipohjallisten ja varpaiden asentoa suojaavien ja korjaavien apuvälineiden valmistaminen. Alaraajojen toimintaa tuetaan hieronnnalla, nivelten mobilisaatiolla ja toiminnallisella harjoittelulla.

Toimintamme perustuu opettajien ohjauksessa toteutettavaan kuntoutusalan opiskelijoiden harjoitteluun ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Toiminnan perustana opetustilanteessa on aina huolellinen arviointi ja analysointi.

Hinnasto

Arviointikäynti jalkaterapiaopiskelijalla  (45 - 60 min) 30 €
Yksilöllisten tukipohjallisten valmistaminen 90 €
Pikapohjalliset 50 €
Iho- ja kynsimuutosten käsittely 40 €
Varvasortoosit  (sis. seurantakäynnin) 50 €
Kynnen oikaisu (sis. seurantakäynnin)  50 €
Kemiallinen kynnen tai syylän poisto (sis. seurantakäynnin) 50 €
Yksilöllinen harjoiteohjelma 50 €

 

Liikelaboratorion 2D-järjestelmä
HyMy-kylässä käytössä on Liikelaboratorion 2D-järjestelmä. Liikelaboratorion toiminta alkaa uudella kampuksella syksyllä 2020.
Tallennettu 22.1.2020 - 15:28