Hinnasto

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla alennus -20%.

Uusi hinnoittelu astuu voimaan 1.3.2023 lähtien.

Hinnasto
Käynnin tarkoitusKestoHinta1.3.2023 Alkaen
Ensikäynti osteopaattiopiskelijalla: alkuhaastattelu ja tutkiminen75 minuuttia30 €35 €
Jatkokäynti osteopaattiopiskelijalla: haastattelu, tutkiminen ja käsittely60 minuuttia30 €35 €

HyMy-kylän® osteopatiapalveluissa sinut kohdataan kiireettömästi ja asiantuntevasti Metropolia Ammattikorkeakoulun osteopaattiopiskelijoiden toimesta, ohjaavan opettajan valvonnassa.

  • Ensikäynnillä haastattelemme sinua ja perehdymme terveyshistoriaasi, havainnoimme ja tutkimme ryhtiä ja selkärangan liikkuvuutta sinun ollessa alusvaatteisillasi.
  • Jatkokäynnillä jatkamme tutkimista havainnoiden koko kehon toimintaa ja rakenteita, tunnustellen pehmytkudoksia sekä selkärangan ja raajojen liikkeitä.
  • Tutkimisen jälkeen laadimme kanssasi kuntoutumistasi tukevan suunnitelman sekä teemme manuaalista käsittelyä.

Käyntisi yhteydessä voit saada mukaasi myös kotihoito-ohjeita, jotka käymme kanssasi läpi.

Käyntisuosituksemme on 3-5 käyntiä viikon välein, mutta arvion teemme yksilöllisesti vaivasi luonteesta riippuen.

Asiakkaamme kertovat

"Kävin tänään ensimmäistä kertaa osteopatian opiskelijan tekemässä alkukartoituksessa. Opiskelija oli helposti lähestyttävän oloinen sekä hyvin asiakaspalveluhenkinen ja asiansa osaava. Käynnistä jäi hyvä fiilis ja tulen mielellään uudelleenkin."

"Osteopaattiopiskelija bongasi, että teen palleahengityksen väärinpäin - korjaus kultaa!! Lisäksi 1. hoidon ansiosta koko ranka avautui, sain lisää tilaa ja olo oli paras, tervein vuosiin!!"

"Kävin ihanassa ja ystävällisessä osteopatia-hoidossa ja sain suuresti apua olkapääkipuihin :) Palvelu asiantuntevaa ja mukaan hyvät kotihoito-ohjeet."

"Kävin osteopaattiopiskelijalla viisi kertaa ja sain todella hyvää hoitoa. Meillä oli loistavia keskusteluja haasteistani ja keskustelumme antoivat paljon ja avarsivat ymmärrystäni itsestäni."

Mitä osteopaatti tekee?

Osteopaatti on manuaalisiin, käsin suoritettaviin, diagnostiikka- ja hoitomenetelmiin perehtynyt terveydenhuollon asiantuntija. Osteopaatti tutkii koko ihmiskehon toimintaa ja rakenteita, havainnoiden ryhtiä, tunnustellen pehmytkudoksia, tarkastellen ja tunnustellen selkärangan sekä raajojen nivelten liikkeitä.

Opintojensa aikana osteopaattiopiskelija harjaantuu tutkimaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja kehon toiminnallisia häiriötiloja. Yleisimpiä syitä hakeutua osteopatiaan ovat selkä- ja nivelkivut, mutta syynä voivat myös olla stressi, migreeni tai toiminnalliset ruoansulatusvaivat.

Sinun parhaaksi

HyMy-kylässä tärkein tavoitteemme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja kiireettömästi, yksilöllinen tilanteesi huomioiden.

Sinun on hyvä tietää, että

  • HyMy-kylässä toimit asiakkaana oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista.
  • opiskelijan sinulle tekemän tutkimus- ja kuntoutumissuunnitelman tarkastaa ja hyväksyy aina ohjaava opettaja.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla vastaavan opiskelijan lisäksi hänen opiskelijakollegoitaan seuraamassa tilannetta.
  • Jos näytät alle 13-vuotiaalta, tarkistamme ikäsi, sillä alle 13-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus toimintaan osallistumiseen.

Palautteesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiantuntevaa, kiireetöntä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Palautteesi on meille tärkeää toiminnan ja palvelujen kehittämisen kannalta. Anna meille palautetta, jotta osaamme kehittää toimintaamme. Vastaa asiakaspalautekyselyyn e-lomakkeella.

HyMy-kylän potilasasiamies

  • antaa tietoa asiakkaan oikeuksista ja asemasta
  • neuvoo ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä
  • neuvoo potilaslakiin liittyvissä asioissa

Potilasasiamies ei anna selvityksiä tai ota kantaa hoitopäätöksiin tai mahdollisiin hoitovahinkoihin.

Voit jättää yhteydenottopyynnön potilasasiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen potilasasiamies.hymykyla [at] metropolia.fi

Vakuutus

Metropolia Ammattikorkeakoululla on potilasvakuutus, joka korvaa potilasvahinkolain piiriin kuuluvat potilasvahingot. Metropolialla on lisäksi yleinen vastuuvakuutus opetustoiminnan vahinkotapahtumia varten. Vastuuvakuutuksen ehdot ovat nähtävissä HyMy-kylässä.

Asiakas- ja henkilörekisteri

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylän opetusasiakas- ja henkilörekisteri