Toimintaterapiapalveluiden hinnasto

PalveluKäyntikerratKäynnin kestoHinta
Yksilöllinen arvio työkyvystä ja työssä suoriutumisesta 21.9.2021 alkaen2 käyntikertaaensikäynti 90 min, jatkokäynti 30-45minyhteensä 50€
Yksilöllinen työkyvyn edistäminen 21.9.2021 alkaenYleensä 1-5 käyntikertaa, arvioinnin perusteella60 min / kerta30€/kerta
Ryhmämuotoinen työkyvyn edistäminen käynnistyy 02/2022

HyMy-kylän toimintaterapian palveluissa sinut kohdataan kiireettömästi ja asiantuntevasti Metropolia Ammattikorkeakoulun toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, ohjaavan opettajan valvonnassa. Toimintaterapiakäynnilläsi korostuu kokemuksiesi ja näkökulmiesi huomioiminen. 

Toimintaterapiakäyntisi aikana tarkastelemme yhdessä

  • toiminnallisuuttasi ja elämäntilannettasi
  • ympäristötekijöiden vaikutusta suoriutumiseesi
  • työkykyysi tai työhyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä 

Ensikäynnin pohjalta laadimme yhdessä tavoitteitasi tukevan jatkosuunnitelman. Käynneistäsi saat myös kirjallisen yhteenvedon.  

Mitä toimintaterapeutti tekee?

Toimintaterapeutti on kuntoutusalan asiantuntija, joka työskentelee asiakkaan kanssa kumppanina. Yhteisenä tavoitteena on ihmisen merkityksellinen ja toimiva arkea – arki, joka on aina paljon enemmän kuin pelkkä pärjääminen.

Sinun parhaaksi

HyMy-kylässä tärkein tavoitteemme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja terveyspalveluja kiireettömästi, yksilöllinen tilanteesi huomioiden.

Sinun on hyvä tietää, että

  • HyMy-kylässä toimit asiakkaana oppimistilanteessa, jossa opiskelijamme harjoittelevat ohjaavan opettajan valvonnassa ammatillisten taitojensa lisäksi mm. ihmislähtöistä asiakastilanteessa toimimista.
  • opiskelijan sinulle tekemän tutkimus- ja kuntoutumissuunnitelman tarkastaa ja hyväksyy aina ohjaava opettaja.
  • käyntisi aikana mukana saattaa olla vastaavan opiskelijan lisäksi hänen opiskelijakollegoitaan seuraamassa tilannetta.
  • Jos näytät alle 13-vuotiaalta, tarkistamme ikäsi, sillä alle 13-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus toimintaan osallistumiseen.

Palautteesi on meille tärkeä

Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiantuntevaa, kiireetöntä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Palautteesi on meille tärkeää toiminnan ja palvelujen kehittämisen kannalta. Anna meille palautetta, jotta osaamme kehittää toimintaamme. Vastaa asiakaspalautekyselyyn e-lomakkeella.

HyMy-kylän potilasasiamies

  • antaa tietoa asiakkaan oikeuksista ja asemasta
  • neuvoo ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tai potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä
  • neuvoo potilaslakiin liittyvissä asioissa

Potilasasiamies ei anna selvityksiä tai ota kantaa hoitopäätöksiin tai mahdollisiin hoitovahinkoihin.

Voit jättää yhteydenottopyynnön potilasasiamiehelle sähköpostilla osoitteeseen potilasasiamies.hymykyla [at] metropolia.fi

Vakuutus

Metropolia Ammattikorkeakoululla on potilasvakuutus, joka korvaa potilasvahinkolain piiriin kuuluvat potilasvahingot. Metropolialla on lisäksi yleinen vastuuvakuutus opetustoiminnan vahinkotapahtumia varten. Vastuuvakuutuksen ehdot ovat nähtävissä HyMy-kylässä.

Asiakas- ja henkilörekisteri

Metropolia Ammattikorkeakoulun HyMy-kylän opetusasiakas- ja henkilörekisteri

Tallennettu 22.1.2020 - 15:47