Arabia Turbiini Yrityshautomo

Yrityshautomo-ohjelmissa vahvistetaan yrittäjyysosaamista, kirkastetaan uusia yritysideoita ja kehitetään olemassa olevaa yritystoimintaa. Turbiini auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, toiminimiksi ja kasvuyrityksiksi.

Arabia Turbiini toimii Arabian kampuksella.

Toiminnassa hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Tämä toteutuu yhteistyössä sparraajien, Metropolian asiantuntijalehtoreiden sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivien yhteisöjen kanssa.

Osallistujat kirkastavat omaa osaamistaan ja yritysideaansa koko toteutuksen ajan. Turbiini yrityshautomo-opintojakson aikana käydään läpi muun muassa yrityksen perustamiseen liittyviä asioita aina kustannuslaskelmista, yritysmuotoihin ja oman asiakasryhmän tunnistamiseen. Tämän lisäksi yrittäjät eri aloilta kertovat uratarinoitaan.

Lähtökohtana on aito tekeminen, yhdessä ihmettely ja verkostojen luominen. Osallistujat saavat yhteisissä sessioissa syötteitä ja poimivat niistä omaan yritysideaansa oleelliset asiat. Esihautomossa työskennellään yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja muodostetaan myös tiimejä. Tämä mahdollistaa monipuolista ajatusten vaihtoa ja toisten kannustamista.

Kenelle Turbiini on tarkoitettu:

  • Yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille
  • Sinulla on liiketoimintaidea, jota haluat työstää eteenpäin
  • Sinulla on tuore yritys, jonka kehittämiseen tarvitset tukea
  • Olet yritystoiminnan muutosvaiheessa (omistajanvaihdos)

Valmista yritysideaa ei tarvitse olla! Riittää, kun kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan löytyy.

Ilmoittaudu mukaan kulttuurialojen yhteiselle Turbiini Arabia yrityshautomo-opintojaksolle!

Opintojakso on suunnattu ensisijaisesti opintojen loppuvaiheessa oleville omaa yritystoimintaa suunnitteleville opiskelijoille, joilla on oman alan yrittäjyysopinnot suoritettuna. Opintojaksolla käydään perusteellisesti läpi yrityksen perustamiseen ja alkuvaiheeseen liittyvät asiat. Sisällössä voidaan painottaa opiskelijan oman alan yritystoiminnan suunnittelua palvelevaksi erillisten moduulien avulla.

Turbiini Arabia Yrityshautomo-ohjelma keväällä 2024

Ilmoittautuminen on nyt auki opiskelijan Omassa:

  • Opintojakson nimi: Turbiini Arabia Yrityshautomo
  • Opintojakson tunnus: KM00FJ37-3003
  • Ajankohta: syksy 2024, maanantaisin klo 13-16
  • Paikka: XR-Center, Arabian kampus

Turbiini Arabian yrityshautomo-ohjelmaan ovat tervetulleita Metropolian AMK:n ja YAMK:n opiskelijoiden lisäksi muut yritystoiminnasta kiinnostuneet henkilöt avoimen AMK:n kautta. Arabian yrityshautomo-ohjelma on laajuudeltaan 5-10 opintopistettä.

Löydät opintojakson tarkemmat tiedot ja yksityiskohdat Metropolian opinto-oppaasta valinnaisesta opintotarjonnasta.

Lisätietoa opintojaksosta löydät täältä.