Myyrmäki Turbiini Yrityshautomo

Myyrmäki Turbiini yrityshautomo -opintojakso on 10 opintopisteen vapaasti valittava opintojakso, jolle ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet Metropolian amk- ja yamk-tutkinto-ohjelmien opiskelijat sekä myös avoimen amk:n kautta opiskelevat henkilöt.

Yrityshautomo-ohjelmissa vahvistetaan yrittäjyysosaamista, kirkastetaan uusia yritysideoita ja kehitetään olemassa olevaa yritystoimintaa. Turbiini auttaa liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, toiminimiksi ja kasvuyrityksiksi.

Myyrmäki Turbiini toimii Myyrmäen kampuksella.

Toiminnassa hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Tämä toteutuu yhteistyössä sparraajien, Metropolian asiantuntijalehtoreiden sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivien yhteisöjen kanssa.

Osallistujat kirkastavat omaa osaamistaan ja yritysideaansa koko toteutuksen ajan. Turbiini yrityshautomo-opintojakson aikana käydään läpi muun muassa yrityksen perustamiseen liittyviä asioita aina kustannuslaskelmista, yritysmuotoihin ja oman asiakasryhmän tunnistamiseen. Tämän lisäksi yrittäjät eri aloilta kertovat uratarinoitaan.

Lähtökohtana on aito tekeminen, yhdessä ihmettely ja verkostojen luominen. Osallistujat saavat yhteisissä sessioissa syötteitä ja poimivat niistä omaan yritysideaansa oleelliset asiat. Esihautomossa työskennellään yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja muodostetaan myös tiimejä. Tämä mahdollistaa monipuolista ajatusten vaihtoa ja toisten kannustamista.

Kenelle Turbiini on tarkoitettu:

  • Yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille
  • Sinulla on liiketoimintaidea, jota haluat työstää eteenpäin
  • Sinulla on tuore yritys, jonka kehittämiseen tarvitset tukea
  • Olet yritystoiminnan muutosvaiheessa (omistajanvaihdos)

Valmista yritysideaa ei tarvitse olla! Riittää, kun kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan löytyy.

Tutustu Turbiini yrityshautomoon enemmän.

Osallistujien kommentteja:

”Parasta kurssissa oli innostuneet ja asiantuntevat opettajat. Kiinnostus toimia yrittäjänä kasvoi entisestään.”

"Kurssi laittoi tosissaan miettimään yrityksen realistisuutta. Suosittelen myös sparraussessioita, joissa haastettiin hyvin."

”The information provided was very useful for the growth of my business. Some of the information wasn't even something I considered therefore, the course was very functional.”

Turbiini Myyrmäki Yrityshautomo-ohjelma syksyllä 2024

Opintojakson tunnukset:

  • Turbiini Myyrmäki Yrityshautomo LX00EW72-3005 10 op

Ilmoittautuminen opintojaksolle käynnissä 6.5. alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu opiskelijan OMAn tai Pepin kautta. Avoimen AMKin opiskelijat löytävät opintojakson avoimen tarjonnasta. Osallistuminen on maksutonta.

Myyrmäki Turbiini Yrityshautomon tapaamiset järjestetään Myyrmäen kampuksella, Leiritie 1, Vantaa.

Seminaarit, joihin osallistuu eri asiantuntijavieraita, järjestetään sekä kampuksella että online. Kurssi toteutetaan torstaisin ajanjaksolla 2.9. – 13.12.2024.

Lisätietoa kurssista löydät täältä.