IHME innovaatiokilpailu

Aika
4.9.2023 - 14.9.2023
Paikka

Metropolian kampukset

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #ihme #innovaatiokilpailu #innovationhubsmetropolia

Uusi innovaatiokilpailu Metropolian opiskelijoille

Metropolian innovaatiokeskittymät ja yhteiskehittämisalustat järjestävät syyslukukauden 2023 alussa Metropolian kaikille opiskelijoille suunnatun IHME-innovaatiokilpailun 4.9.—14.9.2023.

Kilpailu haastaa monialaiset opiskelijatiimit kehittämään innovaatioita asumisen tulevaisuuden teeman parissa. Tiimit johdatellaan aiheeseen Metropolian eri kampuksilla sijaitsevien yhteistyöalustojen, kuten yrityshautomo Turbiinin, kaupunkiviljelytila UrbanFarmLabin, robotiikkapaja RoboGaragen, älykoti SmartLabin sekä hyvinvointi- ja terveyspalvelujen yhteistyöalusta HyMy-kylän avulla.

Kilpailu käynnistyy 4.9.2023 ja opiskelijoilla on 10 päivää aikaa innovaation rakentamiseen Metropolian asiantuntijoiden ja mentoreiden avulla. Tiimit esittelevät innovaatioitaan eri alojen asiantuntijoista koostuvalle tuomaristolle innovaatiokilpailun finaalissa 14.9.2023 Metropolian Arabian kampuksella. Kilpailussa palkitaan kolme voittajatiimiä rahapalkinnoilla, ja lisäksi voittajatiimit saavat mahdollisuuden nähdä ideansa toteutuvan tapahtuman jälkeen.

Kilpailuun osallistuvat opiskelijat pääsevät verkostoitumaan kilpailuun osallistuvien tiimien, asiantuntijoiden ja mentoreiden kanssa.

Hae mukaan mahdollisimman pian

Innovaatiokilpailussa toimitaan tiimeissä. On suositeltavaa muodostaa monialainen tiimi monipuolisen asiantuntijuuden hyödyntämiseksi. Voit hakea kilpailuun tiimin kanssa, mutta jokainen tiimin jäsen ilmoittautuu erikseen ja mainitsee tiimin nimen, jotta tiimin jäsenet voidaan yhdistää. Jos sinulla ei ole tiimiä, voit hakea myös yksin, jolloin sinut lisätään johonkin tiimin mainitsemiesi kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Haku on auki 22.5.—31.8.2023 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Ilmoittautuminen:

Hae mukaan IHME-innovaatiokilpailuun tästä!

Aloitustapahtuma: 4.9.2023 klo 15-18: Helsinki XR Center, Metropolian Arabian kampus

Kilpailun finaali: 14.9.2023 klo 14-17: Metropolian Arabian kampus

Lisätietoja:

Anna-Stina Tähkävuori, Innovaatiojohtaja, anna-stina.tahkavuori [at] metropolia.fi