Tunnetko jo Arabian? -kampuskierros

Aika
9.11.2023
14.00 - 15.30
Paikka

Arabian kampus
Hämeentie 135
00560 Helsinki

Hinta

Vapaa pääsy, ilmoittautuminen vaaditaan
max. 20 hlö

Tapahtuman aihetunniste

Tervetuloa Arabian kampuskierrokselle! Kierros vie sinut läpi Metropolia Ammattikorkeakoulun kulttuurikampuksen näyttelyiden, galleria- ja erikoistilojen, sekä Soivan kautta aina Helsinki XR Centerille (HXRC) asti.

Kierroksen alussa rennosti kahvitellen tutustutaan lyhyesti alueen ja rakennuksen historiaan, Arabian kampuksen rakennusvaiheisiin ja siihen miten kaikki Metropolian luovien- ja kulttuurialojen tutkinto-ohjelmat päätyivät saman katon alle. Kuulet myös keitä kaikkia Arabian kampuksella oikein työskentelee ja opiskelee, sekä millainen on Arabian kampuksen yhteisö – miten Luova Dimensio vaikuttaa kampuksella? Tutustumme musiikin uudisrakennukseen Soivaan, pääsemme vierailemaan Soivan musiikkistudioilla, kurkistamme Arabiasaliin ja kuulet myös syntytarinan Soivan Samposta! Kierros kulkee myös Helsinki XR Centerin läpi, jossa kuulet mitä se XR oikein tarkoittaa ja mitä HXRC:llä käytännössä tehdään. Lopuksi mahdollisuus ostoksiin Arabia Kampus Shopilla.

AIKA JA PAIKKA

9.11.2023 klo 14:00 – Kierroksen kesto noin 1,5 tuntia ja kierrokselle lähtö aulapalveluiden edestä Hämeentie 135 D-aulasta Arabian kampukselta.

ILMOITTAUTUMINEN

HINTA

Kierros maksuton ja ilmoittautua voi mukaan niin opiskelijat, henkilökunta kuin vierailijatkin!

LISÄTIETOJA